Spor
  • 11.8.2009 12:45

BANGOURA : G.SARAY FENERBAHÇE'DEN DAHA İYİ

Denizlispor'un Gineli forvet oyuncusu İbrahima Bangoura Fenerbahçe ile Galatasaray'ı değerlendirdi.

Fenerbahçe'ye yenildikleri maçın ardından İstanbul aktarmalı Mısır'a uçan ve burada Gine milli takımı ile maça çıkacak olan Bangoura, üst üste büyük takımlarla oynamalarının kendileri için dezavantaj olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin ardından ligin 2. haftasında Galatasaray ile oynayacaklarını hatırlatan Gineli forvet oyuncusu, "Bu durum bizim gibi yeni transferler yapan ve henüz tam olarak hazır olmayan takımlar için zor bir durum. Bence şanssız bir fikstürümüz var. Çünkü bu takımlar şampiyonluğa oynayan takımlar. Alınacak üst üste yenilgiler özgüven kaybı yaratır. Yeni transferlerimiz ile tam hazır olabilmemiz için çok çalışmalıyız. Bu süreç içinde başabaş takımlarla karşılaşmak isterdik" diye konuştu.

Bangoura, Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye oranla daha iyi bir takım olduğunu da belirtti.

Süper Lig'de yer alan bir oyuncu olarak değerlendirmede bulunan Gineli, peş peşe oynacakları Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki farkları anlatırken şunları söyledi: "2 takım da güçlü 2 takımın da hedefleri belli. Biz Fenerbahçe ile karşılaştık haftaya da Galatasaray ile oynayacağız. Galatasaray'ın maçlarını izledim. Fenerbahçe'ye oranla daha mücadele gücü yüksek bir takım. İki takımda da kaliteli oyuncular var ama Galatasaray önde basabiliyor. Rakibi rahatsız edici yönleri yüksek. Daha sert ve daha istekliler. Fenerbahçe ise çok pasa dayalı bir oyun tercih ediyor. Teknik kapasiteleri yüksek ama rakibe önde baskı kuramıyorlar. Daha yumuşak bir takım, dirençli bir takım karşısında kırılgan olabilirler."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:49

İLGİLİ HABERLER