Asayiş
  • 19.1.2010 14:26

BARIŞMAK İSTEMEYEN KARISINI VURUP ÖLDÜRDÜ

‘Namusumu temizlemek için vurdum’

İZMİR'in Güzelyalı semtinde, barışma teklifini reddeden ayrı yaşadığı eşi 23 yaşındaki Bircan T.'yi tabancayla vurarak yaralayan 27 yaşındaki N.B.T., polisin takibi sonucu yakalandı. N.B.T., ifadesinde namusunu temizlemek için eşini vurduğunu söyledi.

Olay, geçen Çarşamba günü saat 21.00 sıralarında 60 Sokak ile 54 Sokak'ın kesiştiği noktada meydana geldi. N.B.T., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Bircan T. ile konuşmak istediğini söyledi. Kendisinden boşanmak isteyen eşiyle buluşan N.B.T., barışma teklifinde bulunup tekrar biraraya gelmek istediğini belirtti. Bircan T.'nin teklifi reddetmesi üzerine çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada N.B.T. belinden çıkardığı tabancayla eşini kurşun yağmuruna tuttuktan sonra olay yerinden motosiklete binerek kaçtı. Saldırıda vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden üç kurşunla yaralanan Bircan T., ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 10 ayrı suçtan kaydı bulunan N.B.T.'yi Çimentepe semtinde saklandığı evde yakaladı. Gözaltına alınan ve ifadesinde namusunu temizlemek için eşini vurduğunu söyleyen N.B.T.'nin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:03

İLGİLİ HABERLER