Spor
  • 19.5.2019 16:29

Başakşehir'e G.Saray maçı öncesi müjdeli haber

Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek olan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Başakşehir'de sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun sarı kırmızılılara karşı oynayacağı açıklandı.

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun durumu belli oldu. Tecrübeli futbolcu görev verilmesi halinde maçta forma giyebilecek.

Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. 66 puanda bulunan her iki takım da mücadeleden galibiyetle ayrılması takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Emre'den iyi haber

Kritik maç öncesi Başakşehir'de Emre Belözoğlu sevinci yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla çalışmalara katılamayan yıldız futbolcunun maç kadrosuna alındığı belirtildi. Emre, görev verilmesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

Ligin 2. yarısında müthiş bir çıkış yakalayan ve puan farkını kapatarak rakibiye puan farkını eşitleyen Galatasaray, evinde olmanın avantajını kullanıp 22. kez mutlu sona ulaşmak isterken, 8 puana kadar çıkardığı farkın kapanmasını engelleyemeyen ve avantajı kaybeden Medipol Başakşehir ise 35 maçtır sahasında kaybetmeyen rakibbini yenerek ilk şampiyonluğunu kazanmak amacında.

50 bin taraftarını arkasına alarak şampiyonluk maçına çıkacak Galatasaray'da tek eksik geçen hafta ağır bir sakatlık geçiren Emre Akbaba. 8. şampiyonluğu için sahaya çıkacak Fatih Terim, tüm oyuncularından faydalanabilecek.

Epureanu, Arda ve Demba Ba yok

Turuncu-lacivertli takımda sakatlığı süren 3 oyuncu bu mücadelede forma giyemeyecek. Moldovalı stoper Alexandru Epureanu, Senegalli golcü Demba Ba ve Arda Turan bu karşılaşmada görev alamayacak.

Saat 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS HD, beIN SPORTS HD2'den yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır.

GALATASARAY - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

STAT: Türk Telekom Stadı
HAKEM: Cüneyt Çakır
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS HD, beIN SPORTS HD2, 4K

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Feghouli, Donk, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Diagne 
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Serdar Taşçı, Kudryashov, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Emre Belözoğlu, Visca, Elia, Bajic
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Güncellenme Tarihi : 19.5.2019 15:30

İLGİLİ HABERLER