Gündem
  • 30.8.2016 15:01

BBP Genel Başkanı Destici'den güldüren FETO mağruriyeti

17/25 Aralık operasyonundan bu yana Fetullahçı Terör Örgütü’nün en büyük siyasi destekçisi olan, Yıllarca FETÖ medyasının algı operasyonlarına malzeme vermekten çekinmeyen, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yaptığı açıklamada Fetullah Gülen’in ismini kullanmaktan özenle kaçınan BBP lideri Mustafa Destici’den şaşırtan bir açıklama geldi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek FETÖ soruşturmalarından mağdur olduklarını bildirdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek FETÖ soruşturmalarından mağdur olduklarını bildirdi. FETÖ soruşturmalarında BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın da bulunduğu parti üyelerinin tutuklandığını belirten Destici'nin, "FETÖ ile ilgileri yok. Mağdurlar konusunda hassas olduğunuzu biliyoruz. Hükümet ile temas kurarsanız gündeme getirirseniz seviniriz" dediği öğrenildi.

Destici'nin Kılıçdaroğlu'na bir dosya verdiği ve yardım istediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun da "Bu tür durumlarda imzasız ihbarlar furyası başlar. Biz cadı avına izin vermeyeceğiz" dediği ifade edildi. Alınan bilgilere göre Destici, ziyaretteArtvin'deki saldırı nedeniyle Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini de iletti. (Milliyet)

 

Güncellenme Tarihi : 30.8.2016 15:14

İLGİLİ HABERLER