Asayiş
  • 12.9.2013 16:16

Bir garip tecavüz davası

SAMSUN'da 27 yaşındaki Gökhan Ç., 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi 35 yaşındaki Z.S.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, "Zorla değil rızasıyla birlikte olduk" dedi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay İlkadım İlçesi'nde 15 gün önce meydana geldi. İddiaya göre dul olan 3 çocuk annesi Z.S., hastalığı nedeniyle Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine giderek tedavi oldu. Sosyal güvencesi olmayan Z.S. tedavi masrafı çıkınca sevgilisi evli olan Gökhan Ç.'den para istedi. Sevgilisinin yanına giden Gökhan Ç. parası olmadığını söyleyince aralarında kavga çıktı. İki sevgili birbirlerini darp etti. Kavganın ardından polis merkezine giden Z.S., "Gökhan Ç. beni darp etti. Hatta bu olaydan 15 gün önce evime gelip çocuklarım uyuduğu sırada beni dövüp zorla tecavüz etti. Şikayetçiyim" dedi.

'5 YILDIR BİRLİKTEYİZ'

Şikayetin ardından dün gözaltına alınan Gökhan Ç. polise verdiği ifadesinde, "Z.S. ile 5 yıldır birlikteyiz. Arada bir evine gider birlikte olurum. Bahsettiği olay tarihinde beni arayıp 160 TL elektrik parası geldiğini söyleyip benden para istedi. Ben de evine gidip parayı verdim ve daha sonra kendi rızasıyla birlikte olduk" diye konuştu.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün cinsel taciz suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Gökhan Ç. savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece  tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:06

İLGİLİ HABERLER