Asayiş
  • 9.2.2007 17:57

BÖYLE DÜELLO GÖRÜLMEDİ!..

MERSİN'de ‘kız kaçırma’ nedeniyle aralarında husumet olduğu ileri sürülen 26 yaşındaki Ömer Tomak ile 25 yaşındaki Gökhan Özgen, kozlarını paylaşmak için buluştukları yerde otomobillerini çarpıştırdı. Daha sonra silahla çatışmaya giren 2 genç birbirini yaraladı.
      Henüz kimliği belirlenemeyen bir kızın kaçırılması yüzünden kavgalı oldukları iddia edilen Tomak ve Özgen, yanlarında arkadaşları olduğu halde sabah saatlerinde Gündoğdu Mahallesi'ndeki boş bir arazide buluştu. Ömer Tomak ile Gökhan Özgen ve kimliği açıklanmayan bir kişi, kısa süreli tartıştıktan sonra buluşma yerine geldikleri 33 R 8541, 33 E 2747 ve 33 HE 706 plakalı otomobillerini birbirlerinin üzerine sürdü. Otomobillerini çarpıştıran grup, daha sonra tabancalarını çekerek silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada, Tomak ile Özgen vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
      Silahlı çatışmaya karıştığı iddia edilen ve sayıları henüz belirlenemeyen diğer gençler ise kaçtı. Yaralı Tomak, Mersin Devlet, Özgen ise Toroslar Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER