Spor
  • 4.7.2009 00:24

BU FERRARİ BİZİ UÇURUR BAŞKANIM

Mustafa Denizli, İtalyan futbolcunun transferi için İtalya’da bulunan başkan Yıldırım Demirören’e, “Ferrari, savunmadaki bütün sorunlarımızı çözecek yetenekte bir oyuncu” dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’den, Genoa’nın defans oyuncusu Matteo Ferrari’nin işinin mutlaka bitirilmesini isterken, forvet talebinden vazgeçtiğini bildirdi.
Yabancı futbolcu transferi için İtalya’da bulunan başkan Demirören’le dün bir telefon görüşmesi yapan Denizli, Ferrari’yi uzun süredir takip ettiğini belirterek, “Tam benim aradığım kalitede bir oyuncu. Savunmada ne kadar becerikli olduğunu çok iyi bilirim. Biz geçen sezon en büyük sıkıntıyı savunmada yaşadık. Zapotocny’nin yerine Ferrari’yi aldığımız taktirde bütün sorunlarımız çözülür. Ne yapıp edip bu işi bitirmeliyiz” dedi.

Gökhan Zan’ın Galatasaray’a gitmesi ve Bobo’nun durumunun henüz netleşmemesi nedeniyle transfer planlarında değişiklik yaptığını anlatan Denizli, “Daha önce forvete takviye yapılmasını istiyordum, ancak artık bundan vazgeçtim. Mevcut kadromuzdaki forvet oyuncuları bize yeter. Özellikle sakatlığını tamamen atlatmış olan Nobre’den çok umutluyum. Yeni sezonda çok daha güçlü ve golcü bir Nobre izleyeceğimize eminim. Ayrıca, Holosko ve Serdar Özkan’dan da patlama bekliyorum” diye konuştu.
Konuşmasında yeni transferlerinden Michael Fink’e de değinen Mustafa Denizli, “En az kadar Fabian Ernst kadar faydalı olabilecek bir oyuncu” ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER