Dünya
  • 18.10.2005 20:10

CANAYDIN: ''TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MARKASI GALATASARAY'DIR''

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, ''Türkiye'nin en büyük markası ve kulübü Galatasaray'dır'' dedi.
     Şişli Belediyesi'nin Mecidiyeköy'deki çadırında, Galatasaray Kulübü tarafından verilen iftar yemeğine katılan başkan Canaydın, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
     Türkiye'nin en büyük takımı olan Galatasaray'ın başkanı olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Canaydın, ''Büyük başarılarla buralara kadar geldik. Daha büyük başarılar yaşayacağız. Futbolcumuzla, yönetimimizle birlik beraberlik içindeyiz. Oyuncularımız en iyi sonuçlarla hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapıyor. Türkiye'nin en büyük markası ve kulübü Galatasaray'dır'' diye konuştu.
     Başkan Canaydın'ın bu sözleri, geçtiğimiz günlerde ikinci başkan Ergun Gürsoy'un, ''Ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kendilerini geçtiği'' şeklindeki açıklamalarına cevap olarak yorumlandı.
     Canaydın, tribünlerde hala yönetime yapılan protestoların hatırlatılması üzerine, ''Demokratik ortamlarda eleştirilmek normaldir. Biz çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz'' dedi.
     Yaklaşık 1500 kişinin iftarını açtığı yemekte, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Galatasaray Kulübü Başkanı Canaydın'ın yanı sıra, kulüp sportif direktörü Bülent Tulun, futbolcular Ümit Karan, Orhan Ak, Hasan Kabze, Yalçın Ayhan ve Fevzi Elmas ile sarı-kırmızılıların efsane kalecisi Turgay Şeren de hazır bulundu.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER