Spor
  • 18.9.2013 23:20

Caner 9 milyon euroya çöpe attırdı

Kasımpaşa maçının yıldızı Fenerbahçeli Caner Erkin, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in bile en büyük pişmanlığı.

Hem sarı-kırmızılı kulübü hem de A Milli Futbol Takımı’nı çalıştıran Fatih Terim, Caner Erkin’in yükselen performansına en çok içerleyen isimlerden birisi. Çünkü o da Caner’i çok beğenen ve milli takımda sol bek olarak kullanan birisi.

Milli patron, yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmede, “Caner’i bizimkiler nasıl almamış hayret ediyorum. O dönem Galatasaray’da da iyiydi ama dönemin yönetimi ve teknik heyeti onu istemedi. Caner gibi birisi 3 milyon dolara alınmaz mı” diyerek sitem etti.

Bilindiği gibi Caner, 2009-10 yılında Galatasaray’da kiralık oynamış ve 3 milyon dolar satın alma opsiyonu dönemin hocası Rijkaard ve yerine gelen Hagi tarafından kullanılmamış, oyuncu da Fenerbahçe’ye aynı bonservis bedeline gitmişti.

Tabii Caner Erkin’in bu performansı Fenerbahçe yönetimini de zor duruma soktu! Geçen sezon 4.5 milyon euroya Hasan Ali Kaldırım’ı, bu yıl da yine aynı ücrete Kadlec’i kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bu isimlerden biri tribünde diğeri ise kulübede oturuyor. Yani Caner 9 milyon euroyu çöpe attırdı…

AMK Gazetesi 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:56

İLGİLİ HABERLER