Gündem
  • 21.4.2018 13:56

Din cahili Cumhuriyet Gazetesi namaz vaktini 7 sanıyor

Komedi gibi İngiliz haberi: 5 vakit namaz 7'ye çıktı!

Operasyonel İngiliz medya organı BBC ve onun kuyruğuna takılan Cumhuriyet, T24 ile bilumum sol medyadan yeni bir algı operasyonu geldi. Komedi gibi yazılan 'imam hatip' haberinde İslam ile çelişen ifadeler dikkat çekti.

İngilizlerin operasyonel sitesi BBC'nin başını çektiği, FETÖ'cü genel yayın yönetmeninin yurtdışına firar ettiği Cumhuriyet gazetesi ve PKK sevici T24 ile bunların kuyruğuna takılan bilumum sol haber sitesi, yeni bir algı operasyonu başlattı. Polislere şehit bile demeyen PKK sevici Selin Girit isimli 'İngiliz' muhabir, imam hatipliler üzerinden şimdi de deizm ve ateizm propagandası yapan bir habere imza attı. İslam'dan uzak tiyatro gibi yazılan komedi gibi bir metin ile adeta baltayı taşa vurdular.

"ÖĞRETMEN OLMAMAK İÇİN DUA ETTİM... KABUL OLMADI, İNANCIM SARSILDI"

Sözde İmam Hatipli gençlerin ateizm ve deizme kaydığı iddiasıyla algı operasyonu yapan şer odaklı medya, imam hatipli ve hatta din kültürü öğretmeni olduğu ileri sürülen "Merve" adlı şahsın İslam'dan uzak çelişkili ifadeleri düşündürdü.Öğretmen olmak istemediğini ve dua ettiğini söyleyen Merve isimli şahıs, dualarının kabul olmadığı için inancının sarsıldığını da ifade etti. Atamasını tamamen Allah'a bıraktığını söyleyen Merve, onbinlerce insanın girdiği ve kazanmakta zorlandığı sınavı geçip atandığını, atanmamak için dua ettiğini ve bu duasının kabul olmamasıyla inancının sarsıldığını iddia etti.

BBC'nin haberine göre, Merve şu ifadelerde bulundu:

"Ben öğretmen olmak hiç istemedim. Ama bir şekilde öğretmen oldum, atandım. O beni çok yıktı. Millet sevinçten ağlar, ben üzüntüden ağlamıştım. Tercihleri yaparken ağlıyordum ve dua ediyordum öğretmen olarak atanmayayım diye. Tamamen Allah'a bırakmıştım.

"Atanmayacağıma o kadar yürekten inanmıştım ki, olduğunda beni tepetaklak etti. Hayatım altüst oldu. Güvendiğim, inandığım o ilahi konumdaki şey sarsıldı. İlk şüphelerim öyle başladı açıkçası.

"Benim için sığınacak en büyük şeydi Tanrı, ama artık sığınamayacağımı, dualarımın ne kadar istesem de kabul olmayacağını net bir şekilde görmek düşüncelerimi çok sarstı."

7/24 BAŞÖRTÜSÜ TAKIYORMUŞ

Tiyatro gibi hikayesine devam eden Merve isimli aynı şahıs sonrasında başörtüsünü de abartarak evde bile başörtüsü taktığını iddia etti. Erkek muhabirleri bile başı açık karşılayan ve "Beni Müslüman olarak tanımlayan tek şey başörtüsü" ifadesini kullanan "Merve" isimli şahıs, komediye devam ederek, "Bir erkeğin karşısına bilinçli bir şekilde ilk kez başörtüsüz çıktığımda hem çok rahat hissettim, hem de çok tuhaf. Ama şimdi çok rahatım. Çünkü ben kendimi artık böyle tanımlıyorum" iddiasında bulundu.

5 VAKİT 7'YE ÇIKTI

BBC'nin algı yaptığı haberine "Annesi yedi vakit namaz kılan genç: IŞİD'e sempati duyardım, iktidar beni ateist yaptı" başlığı atarak yayınlayan Cumhuriyet isimli paçavra, ilahiyat öğrencisi olduğu öne sürülen DAEŞ sempatizanıyken ateist olduğunu söyleyen 'Bekir' isimli şahsın ise annesinin 7 vakit namaz kıldığı iddiasını manşetine taşıdı.

 

Güncellenme Tarihi : 21.4.2018 14:12

İLGİLİ HABERLER