Spor
  • 12.8.2009 14:21

"DÜĞÜNDE KAVGA ETTİLER" HABERİNE BEŞİKTAŞTAN YANIT

Beşiktaş Kulübü, bir açıklama yaparak, bugünkü bazı gazetelerde “Düğünde Kavga” başlığıyla yer alan haberlerin asılsız ve yanlış olduğunu savundu.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, haberlerde iddia edilen, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile eski yönetici Erdal Acar’ın bir aile dostlarının düğününde, Acar’ın yeni dönemde yönetim kuruluna girme talebi nedeniyle kavga ettikleri iddiasının tamamen hayal ürünü, asılsız ve çirkin olduğu vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:
“Başkanımız Yıldırım Demirören ile eski yönetici Erdal Acar arasında yazıldığı gibi bir tartışma veya kavga asla yaşanmadığı gibi, yaşanması da söz konusu değildir. Kulübümüzde genel kurula uzun bir süre varken ve de başkanımızın yönetim kuruluna davet edeceği isimlerle bu konuyu bir düğünde konuşması söz konusu bile değilken bu tarz asılsız haberlerin yapılması manidardır. Başkanımız Demirören, düğünde yan masada yaşanan sözlü bir tartışmayı sonuçlandırmak amacıyla müdahale etmiş, bu durum da birkaç saniyeden daha uzun sürmemiştir. Hal böyleyken bugün basına ’kavga’ başlıklarıyla yansıyan haberler tarafımızda büyük şaşkınlık yaratmıştır.
Basın yayın organlarından, toplumda saygın bir yere sahip olan, Beşiktaş Kulübü’nü temsil eden Başkanımız Yıldırım Demirören ile ilgili haber yaparken; gazeteciliğin en temel ilkelerine sadık kalmalarını, masa başında ürettikleri senaryolarla ve varsayımlarla kamuoyunu yanıltmamalarını, ciddiyetle, özenle ve doğrulukla konulara yaklaşmalarını bekleriz.”

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER