Medya
  • 28.3.2009 00:30

'DÜNDAR'IN BENİM VE ADALET BAKANIMIN ADINI KULLANMASINI KINIYORUM!..'

Erdoğan, bir soru üzerine Gazeteci Uğur Dündar'ın eşinin adının Ergenekon iddianamesinde geçmesini ve Dündar'ın canlı yayındaki tepkisini yorumladı.

 


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

Ergenekon iddianamesinde eşinin adının geçmesi nedeniyle Erdoğan'ı eleştiren Dündar'a Başbakan'dan şok cevap.

"Bir defa dürüst olması lazım. Dürüst habercilik yapması lazım. Geç bunları, ne dürüst haberciliği, sadece memuriyetinin gerekliliğini yapıyor. "

Erdoğan, NTV'deki canlı yayında eşinin adı Ergenekon iddianamesinde geçtiği için televizyondan bağırıp çağıran Uğur Dündar'la ilgili bir soruya muhatap oldu. Dündar'ın bu itirazı konusunda ne düşündüğüne ilişkin soruya Erdoğan, iddianameyi kendisinin hazırlamadığını belirterek, “Ama Sayın Dündar eşiyle ilgili bu durumu benim şahsım ve Adalet Bakanı'na karşı açıklama yapıyor. Nedir bu öfke? ” diye cevapladı.

“Kimyası Fena Halde Bozulmuş, Memuriyetinin Gerekliliğini Yapıyor”

Erdoğan şöyle dedi: “Bakın bu aralarda kimyası (Uğur Dündar'ın) fena halde bozulmuş durumda. Sadece bununla başlamıyor. Şu anda memuriyetini gayet güzel bir şekilde yerine getiriyor. Bir defa dürüst olması lazım. Dürüst habercilik yapması lazım. Geç bunları, ne dürüst haberciliği, sadece memuriyetinin gerekliliğini yapıyor. Seçimi farklı kulvara sokmaya çalışıyor. Kalkıp, böyle bir iddianamede bulunan bir konuyu benimle ve Adalet Bakanı'yla gündeme getirmesini kınıyorum. Bu yargıyla ilgili bir konudur. Bunun dışında bir şey söylemem olmaz. ”

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:45

İLGİLİ HABERLER