Spor
  • 31.5.2008 07:34

EMRE: 'MUTLUYUM GERİ DÖNÜŞ YOK!..'

Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. "Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.

Sarı-lacivertliler, Newcastle'lı Emre Belözoğlu'nu dün 3 yıllığına renklerine kattı, Fatih Terim de Fenerbahçe'ye 'Evet' dedi.


KADIKÖY'DE DEV ZİRVE
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde finali hedefleyen ve bunun için güçlü
bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transfer harekâtına başladı: Türk futbolunun büyük yıldızı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de! Türkiye'nin Fotomaç farkıyla iki gün önce öğrendiği haber, dün resmen gün yüzüne çıktı. Emre'nin menajeri Ahmet Bulut ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertlilerin hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şekip Mosturoğlu, kulüp binasında dün akşam bir araya geldi ve 2 gün önce duyduğumuz gibi 3 yıllık anlaşma imzalandı.

G.SARAYLILAR YIKILDI
Emre'nin kulübü Newcastle United ile de bonservis bedeli olarak 5 milyon euro'ya anlaşma sağlandı. Haberin duyulmasından sonra G.Saray'da hüzün ve şaşkınlık bir arada yaşandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Emre'nin Fenerli olmasıyla yıkıldı. Fenerbahçe yönetiminin Emre haricinde Terim bombasını patlatmaya hazırlandığı da ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin rüya kadro kurup, Terim'e teslim etmeyi düşündüğü belirtildi. Terim'e bir ay önce teklif yapıldığı ve anlaşma sağlandığı, Aziz Yıldırım'ın bu transferleri pazartesi açıklayacağı öğrenildi.

Türkiye'nin bir numaralı spor gazetesi FOTOMAÇ'ın okurları gelişmeleri 2 gün önceden öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı.FOTOMAÇ

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER