Gündem
  • 25.2.2007 14:16

EN KÖTÜSÜ SHARON STONE

Sinema dünyası Oscar'la ödüllendirilecek en iyi film ve oyuncuların ilan edilmesini beklerken, Hollywood dünyasının ''en kötüleri'' belli oldu.
      Oscar'ın aksine sinema dünyasının ''en kötülerine'' verilen ''Altın Ahududu ödüllerinin'' (Razzies) bu yılki yıldızı ünlü aktris Sharon Stone oldu.
      Stone, ''Temel İçgüdü''nün devam filmi olan ''Temel İçgüdü 2''deki rolüyle en kötü kadın oyuncu ''ödülüne'' layık görülürken; filme en kötü kadın oyuncu, en kötü film, en kötü senaryo ve en kötü devam filmi kategorilerinde toplam 4 ''ödül'' verildi.
      Shawn ve Marlon Wayan kardeşlerin yazıp yönettiği ve oynadığı ''Küçük Adam'' ise 3 dalda ''ödül'' verilirken; Wayan kardeşler en kötü erkek oyuncu ve en kötü film ikilisi, film de en kötü yeniden yapım seçildi.
      ''6. His'', ''İşaretler'', ''Köy'' gibi filmleriyle büyük başarılara imza atan ünlü yönetmen M. Night Shyamalan ise ''Sudaki Kadın'' filmiyle en kötü yönetmen ve en kötü yardımcı oyuncu oldu.
      Carmen Electra, ''Buluşma Olayı'' ve ''Korkunç Bir Film 4'' filmlerindeki rolleriyle en kötü yardımcı kadın oyuncu seçildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:31

İLGİLİ HABERLER