Gündem
  • 1.9.2008 00:01

ERDOĞAN: AĞIR DARBELER ALAN TERÖR ÖRGÜTÜ YALNIZLAŞMAKTA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin icra ettiği etkili hava ve kara harekatlarıyla ağır darbeler alan terör örgütünün, alınan sosyokültürel, ekonomik ve psikolojik tedbirler neticesinde içeride ve dışarıda gün geçtikçe daha çok yalnızlaştığını belirtti.
Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4 askerin şehit olması, 4 askerin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a bir telgraf gönderdi.
Başbakan Erdoğan'ın telgrafı şöyle:
''Bingöl'de bir karakolumuza bölücü teröristlerce düzenlenen saldırıda dört askerimizin şehit olması ve dört askerimizin yaralanmasından büyük üzüntü duydum.
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin icra ettiği etkili hava ve kara harekatlarıyla ağır darbeler alan terör örgütü, aldığımız sosyokültürel, ekonomik ve psikolojik tedbirler neticesinde içeride ve dışarıda gün geçtikçe daha çok yalnızlaşmaktadır.
Terör örgütünün içine düştüğü çaresizliği yansıtan bu tür menfur saldırılar, hiçbir zaman amacına ulaşamayacağı gibi milletçe birlik ve beraberliğimize kast edenlere karşı azim ve kararlılığımızı daha da artırmaktadır.
Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına başsağlığı dilerim.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:39

İLGİLİ HABERLER