Gündem
  • 24.10.2005 00:03

ERDOĞAN: ''GENÇLERE SONUNA KADAR GÜVENİYORUM'

İSTANBUL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bütün gençlerine, yaşları kaç olursa olsun sonuna kadar inandığını ve güvendiğini kaydederek, bu gençlik ve dinamizmin Türkiye'nin en büyük gücü ve potansiyeli olduğunu söyledi.
     Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın İstanbul'daki öğretim üyeleri ve üniversite gençliğine verdiği ''Gençler Buluşuyor, Geleceği Konuşuyor'' konulu iftara katıldı.
     Burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin genç, dinamik, giderek daha fazla gençleşen, daha dinamik hale gelen bir ülke olduğuna işaret eden Erdoğan, Türkiye hakkında söz söyleyen herkesin bu gerçeği iyi bilmesi gerektiğini vurguladı. Erdoğan, şöyle devam etti:
     ''Kriz şartlarını aşarak elde ettiğimiz ekonomik başarıların ardında, siyasetteki seviye artışının ardında, adım adım hayata geçirilen büyük değişim atılımının ardında bu dinamizm var. Burada 'genç' derken, aslında bir yaş kategorisinden söz etmemek lazım. Bizim için daha önemli olan şey fikren genç olmak, genç düşünmektir. Geleceğe bakarken umudunu, heyecanını, enerjisini kaybetmemiş olmaktır. Nice yaşı gençler var ki ihtiyar fikirlerle kıymetli zamanlarını tüketiyorlar ve nice yaşlılar var ki fikirleriyle, heyecanlarıyla her dem taze birer delikanlıdır onlar. Şuna samimiyetle inanıyorum ki 2000'li yılların Türkiyesi, fikirlerin gençleştiği, gençlerin de fikirleriyle, birikimleriyle, donanımlarıyla ve düşünme yetenekleriyle ülkelerini omuzladıkları bir Türkiye olacaktır.''
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER