Gündem
  • 10.9.2006 20:07

ERDOĞAN: ''TÜRKİYE, TERÖRÜ BERTARAF EDECEK GÜCE SAHİP''

BİLECİK - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin, milletiyle devletiyle her türlü hileyi, tuzağı bozacak, terörü bertaraf edecek güce ve iradeye sahip olduğunu belirterek, bunun da güvenlik güçlerinin, emniyet teşkilatının, bütün kurumların eş güdümü ve milletin dayanışmasıyla gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Erdoğan, ''Asla şehitliğin istismar edilmesine fırsat vermeyeceğiz'' dedi.
     Başbakan Erdoğan, Bilecik Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türk polis teşkilatının milletin en güvendiği kurumların başında geldiğini belirtti.
     Herkes şunun bilsin ki birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir'' diye konuşan Erdoğan, devletin vatandaşlarıyla bütünleşmesine, halkın huzur içinde geleceğe emin adımlarla yürümesine kimsenin engel olamayacağını vurguladı.
     Erdoğan, şöyle konuştu:
     ''Milletimizin sürdürdüğü bu medeniyet yolculuğu şehitlerimizin aziz hatırasını inanıyorum ki, daima canlı tutacak, asla şehitlerimizi unutmayacağız. Onun için de topraklarımızın, birlik ve beraberliğimizin üzerinde karanlık emeller besleyenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Kimsenin Türkiye'yi karanlığa sürüklemesine izin vermeyiz, vermeyeceğiz. Türkiye, milletiyle devletiyle her türlü hileyi, tuzağı bozacak, terörü bertaraf edecek güce ve iradeye sahiptir. Bunu da güvenlik güçlerimiz, emniyet teşkilatımız, bütün kurumlarımızın eş güdümü ve milletimizin dayanışmasıyla gerçekleştireceğiz. Asla şehitliğin istismar edilmesine de fırsat vermeyeceğiz.''
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:36

İLGİLİ HABERLER