Gündem
  • 29.6.2007 12:40

ERDOĞAN'IN OTOBÜSÜ KIŞLAYA ALINMADI

Yozgat ve Tokat mitinglerinin ardından helikopterle Çorum'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Akıncılar Kışlası'na indi. Kışla içerisine parti otobüsü alınmayınca Başbakan Erdoğan, helikopterden indikten sonra otomobil ile nizamiye dışına kadar gelerek partisinin seçim otobüsüne bindi.

"MASKELİ BEŞLER"

Üzerinde muhalefet partisi liderlerin yer aldığı ‘Maskeli beşler’ filminin afişi,
Başbaşan Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkatini çekti. ‘Kim düşündüyse iyi düşünmüş’ diyerek sözlerine başlayan Başbakan Erdoğan, milletin vekillerinin millete saygı duymadığını söyleyerek, “Milletin vekilleri görevlerine gelmiyorlar. Doktorun görevi nedir? Hastanede hastasına bakmak. Millet vekilinin görevi yasa çıkarmak. Ama ne CHP vekilleri, ne ANAP'lı vekiller meclise gelmediler. Onların milliyetçi olmalarına bakmayın. Asıl olan lafla değil, icraatla milletin karşısında olmaktır'' diye konuştu. 

MEYDANLAR BOŞ DEĞİL

Şehitlerin siyasi istismar edildiğini söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir damla şehit kanını 550 milletvekiline değişmeyeceklerini yine dile getirerek bu ruhla yetiştiklerini ve yol aldıklarını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bölücü elebaşısını kendilerine teslim ettikleri zaman İmralı'da onları misafir eden biz miydik. Yoksa bizden öncekiler miydi? Şu anda sağda solda idam kararı varmış da biz yapmıyormuşuz diye bilgi yayıyorlar. Bunlar ‘kaç tane oy çelebiliriz’ onun gayretindeler. Dürüst davranın, faturayı bize kesmeyin. Bu hareketinizi edebinize ve ahlakınıza uygun değil. Şimdi gerçeği söylemek zorundayız. Çünkü siyasi ahlak bunlarda iflas etmiş. Meydanı boş bulur muyuz gayreti içindeler. Meydanlar boş değil'' diye konuştu.. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER