Gündem
  • 1.8.2018 14:35

Eşi ve bebeği şehit düşen astsubaydan tokat gibi sözler

Hakkari'de astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, Nurcan Karakaya yaşamını yitirdi, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ağır yaralandı.

Hakkari'de şehit anne ile bebeği için tören

Minik Mustafa hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehitler için bu sabah Hakkari'de askeri tören düzenlendi. Silah arkadaşları astsubay Serkan Karakaya’nın acı gününde gözyaşlarını tutamadı.

Askerler anne ve bebeğinin tabutuna omuz verdi. Acılı eş astsubay tören boyunca bebeğinin yastığını bir an olsun elinden bırakmayarak yürekleri dağladı. Nurcan Karakaya’nın üs bölgesine astsubay eşine doğum günü sürprizi yapmak için gittiği öğrenildi.

'BUNLAR İNSAN OLAMAZ'

Nurcan Karakaya’nın kayınpederi Mustafa Karakaya, "Gelinime, daha babasının anasının öpüp koklamaya kıyamadığı bebeğimize kıydılar. Bunlar insan olamaz, soyları kurusun" dedi.

Ä°lgili resim

Ä°lgili resim

Nurcan Karakaya’nın babası Hakim Demir’in 14 yıl önce vefat ettiği, anne Suudiye Demir’in, 15 yaşındaki oğlu Emirhan Demir ile yaşadığı öğrenildi.

Astsubay Serkan Karakaya ile ilgili görsel sonucu

KARISI VE BEBEĞİ ŞEHİT DÜŞEN ASTSUBAY'DAN TOKAT GİBİ SÖZLER

Hakkari'deki hain saldırıda eşi ve 11 aylık bebeğini kaybeden Astsubay Serkan Karakaya, Habertürk'e konuştu. Eşinin sürpiz yapmak için yanına geldiğini anlatan Karakaya, '2 saat oturduk, 2 saat sonra indi... 5 dakika içinde patlama oldu. Kanı yerde kalmayacak. Vatan sağolsun' dedi.

Habertürk'e konuşan, eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, "Vatan sağolsun, diyecek bir şeyimiz yok. Vatana iki canımız varmış, iki canımızı da verdik. Kanını yerde bırakmayacağız.Eşim sürpriz yapmak için yanıma çıktı. 2 saat oturduk. 2 saat sonra indi. 5 dakika sonra da patlama oldu. Ben üs bölgesinden takip ediyordum eşimi. Ben silahımı alıp indim. Gelip benden sorsalardı, çocuğumdan eşimden sordular" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 1.8.2018 14:48

İLGİLİ HABERLER