Yaşam
  • 9.8.2016 13:57

Evliliğin istikrarı beni ürkütüyor

'Nothing Hill', 'Aşk Her Yerde', 'Dört Nikah Bir Cenaze', 'Bridget Jones'un Günlüğü' gibi romantik komedilerin aranan oyuncularından Hugh Grant çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13 yıl boyunca ünlü oyuncu Elizabeth Hurley’le aşk yaşayan ve eski sevgililerinden toplam 4 çocuğu olan Grant, filmlerinde canlandırdığı karakterlerin aksine neden hayatı boyunca hiç evlenmediğini şöyle açıkladı: ‘Benim bağlılık problemim var. Yalnız o da değil, istikrar da beni korkutuyor. Sebebini bilmiyorum. Filmlerimde birkaç iyi evlilik yapmış bir adam gibi tanınıyorum ama bunun mutluluğun formülü olduğunu düşünmüyorum.’
 

Hugh Grant: ‘Evlilik beni çok korkutuyor’

Hugh Grant'ın son sevgilisi, bir ayrılıp bir barıştığı İsveçli TV yapımcısı Anna Eberstein. Çiftin iki çocuğu var. 


İNSANLAR BENİM YÜZÜMDEN DELİYE DÖNÜYOR

Hugh Grant: ‘Evlilik beni çok korkutuyor’

Meryl Streep ve Hugh Grant karı koca rolünde.


Grant son filmi ‘Florence Foster Jenkins’de Meryl Streep’le birlikte rol alıyor. Korkunç bir sesi olmasına rağmen opera sanatçısı olmayı hayal eden Streep’in kocası rolünde.  İş konusunda çok takıntılı olduğunu söyleyen Grant sözlerini, ‘Film çekerken insanlara işkence ediyorum. Bir kedinin yarı ölü bir fareyle oynaması gibi yani… Bitmiş sahneyi baştan çekiyorum, yeni replikler denemek istiyorum. Gerçekten bu konuda mükemmeliyetçiyim. İnsanları deliye döndürüyorum farkındayım’ diye sürdürdü.

Güncellenme Tarihi : 9.8.2016 13:59

İLGİLİ HABERLER