Spor
  • 30.1.2014 10:46

Fenerbahçe’de başkanlık için 5 aday

Fenerbahçe yönetimi geçici başkanını arıyor… Yargıtay’ın Şike Davası’nı onamasının ardından sarı-lacivertli yönetim de mecburen kendi yol haritasını belirlemek zorunda kaldı.

Bunun için de şu andaki en önemli soru Aziz Yıldırım’ın yerine başkanlık koltuğuna kimin oturacağı. Bu konuda başkan Yıldırım’ın yönetim kuruluna en ufak baskısı bile yok.

Habertürk’ün haberine göre; başkan Yıldırım tam tersine son kararı yönetimin vermesini isteyerek, “Nasıl bir karar alacağınıza asla karışmam. Sadece şahsi tavsiyem olarak en eski yönetim kurulu üyesi olan Mithat Yenigün’ü önerebilirim o kadar” diyor.

Yenigün’ün dışında öne çıkan isimlerden biri de Abdullah Kiğılı. Ancak Kiğılı sağlık nedenlerinden dolayı başkanlık görevine sıcak bakmıyor. Şu anki mevcut yönetimde görev alan Tolga Deniz Aytöre ile birlikte bir kaç isim ise Ömer Temelli’nin bu zorlu görevi üstlenmesini istiyor. Diğer taraftan eski yöneticiler, dernekler ve muhalefetin adayı ise Mahmut Uslu. Bunun yanı sıra İlhan Ekşioğlu ile birlikte bazı yöneticiler de Nihat Özbağı isminde birleşiyorlar.

Kısacası şu anda Fenerbahçe’de başkanlık koltuğu için şu anda 5 aday var ve kimin o koltuğu oturacağı ise henüz netleşmiş değil.

Başkanvekili Abdullah Kiğılı, yaptığı açıklamada gündemde olan yönetimin yol haritasıyla ilgili olarak şunları kaydetti:

“Her gün başkan ve yönetim birlikteyiz ve durum değerlendirmesi yapıyoruz. Yüksek Divan Kurulu’nda sayın başkanımız açıkladı, bizim yol haritamız tüzükte belli. Tüzük ne emrediyorsa o yapılır. “Başkan olmadığı zaman başkanvekili görevi yürütür 30 gün içinde olağanüstü genel kurul çağrısı yapar. F.Bahçe yönetim kurulunun yol haritası bizim mavi kaplı defterde yazılı herhangi bir sıkıntı, belirsizlik yok”
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:03

İLGİLİ HABERLER