Spor
  • 20.10.2016 21:47

Fenerbahçe'den sürpriz 11

Fenerbahçe Old Trafford'da Avrupa Ligi maçına hazırlanıyor. Manchester UnitedFenerbahçe maçı bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. UEFA Avrupa Ligi A Grubu mücadelesi için artık nefesler tutuldu. Tüm sporseverler heyecanla maçın başlama saatini bekliyorlar. Grup maçlarında aldığı 4 puanla A grubunda lider durumda bulunan temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Manchester United'a konuk oluyor. Sporseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Manchester United Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Manchester United Fenerbahçe maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan seviyesi yüksek bir mücadele oynanacak. Manchester United Fenerbahçe maçı bu akşam iki takımın 5. randevusuna sahne olacak. Geçtiğimiz yıllarda oynanan 4 karşılaşmanın ikisini Fenerbahçe, ikisini Manchester United kazandı. Futbol severler bu akşam oynanacak maçın hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı. İşte Manchester United Fenerbahçe karşılaşmasının saati ve yayınlanacağı kanal

Manchester United Fenerbahçe arasında oynanan 4 karşılaşmada karşılıklı ikişer galibiyet çıktı. Bu mücadelelerin en son oynanan karşılaşmasında Fenerbahçe rakibi Manchester United'ı 3-0'lık skorla mağlup etti. Manchester United'ın etkili forvet oyuncusu Wayne Rooney, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda Fenerbahçe'ye 3 gol atarak hat-trick yapmıştı.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında aldığı en ağır yenilgi Manchester United karşısında alınan 6-2'lik sonuçtu. Manchester United, Türk takımlarına karşı kendi sahasında oynadığı iki karşılaşmayı 1-0'lık skorlarla kaybetti. Bu mücadelelerden biri Fenerbahçe'ye karşıydı.

Manchester United Avrupa Lig'inde kaleyi bulan 33 şutun sadece altısını isabetli göndermeyi başardı. Fenerbahçe Avrupa Lig'inde attığı 12 golün 8 tanesini karşılaşmaların ikinci yarısında elde ediyor. Fenerbahçe Avrupa kupalarında oynadığı ve elemelerin de dahil olduğu son 13 maçta sadece 1 kez yenildi. Deplasmanda gelen bu mağlubiyet aynı zamanda uzun zaman sonra gelen ilk deplasman mağlubiyeti oldu.

MANCHESTER UNİTED FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu üçüncü maçında bu akşam İngiliz temsilcisi Manchester United'a konuk olacak. Manchester şehrindeki Old Trafford Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak maç Tivibu Spor 2 kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

MANCHESTER UTD.'NİN İLK 11'İ:
David De Gea, Darmian, Smalling, Bailly, Shaw, Carrick, Paul Pogba, Juan Mata, Rooney, Lingard, Martial

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ:
Volkan Demirel - Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım - Mehmet Topal, Josef de Souza,  Roman Neustadter, Alper Potuk, Volkan Şen, Robin VanPersie

ADVOCAAT'TAN NEUSTADTER SÜRPRİZ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, fazla forma şansı vermediği Roman Neustadter'i Manchester United karşısında ilk 11'de görevlendirdi. Ayrıca, Robin van Persie de ilk 11'e girdi.

Güncellenme Tarihi : 20.10.2016 21:49

İLGİLİ HABERLER