Medya
  • 8.4.2008 15:42

FETHULLAH GÜLEN'DEN, AHMET HAKAN'A MESAJ...

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Pazar günü yayınlanan "Tehditçi avukat Fethullah Gülen'in amcaoğlu çıktı" başlıklı yazısında, Fethullah Gülen'in amcaoğlu olduğunu belirttiği; İstanbul Barosuna kayıtlı Avukat Kemalettin Gülen tarafından telefonla aranarak "Eğer Tayyip Erdoğan'ın başına bir şey gelirse ya da AKP kapatılırsa görürsün mantar tabancası mı patlar, yoksa başka bir şey mi?" biçiminde tehdit edildiğini yazmıştı. Hakan, Kemalettin Gülen'in Fethullah Gülen'in yakın akrabası olduğunu belirtmişti.

Ahmet Hakan, Sky Türk televizyonunda katıldığı saat 23.00 haberlerinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi'nden arandığını ve kendisiyle söz konusu iddialar hakkında görüşülmek istendiğini aktardı. Hakan, "Bugün veya yarın gidip bunu İstanbul Emniyeti'nde konuşacağım" dedi.

Ahmet Hakan, kendisine Fethullah Gülen tarafından bir mesaj iletildiğini de kaydetti. Hakan, "Gelen mesajda Fethullah Gülen, Kemalettin Gülen'in amcaoğlu olduğunu söyledi. Ancak Kemalettin Gülen'le hiçbir zaman hiçbir şekilde tanışmadığını ve onu tanımadığını iletti" şeklinde konuştu.

(MİLLİYET)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:39

İLGİLİ HABERLER