Spor
  • 22.8.2009 11:03

GALATASARAY AURELİO'DAN VEZGEÇTİ

Tahkim Kurulu kararıyla Fenerbahçe'ye tazminat ödemekten kurtulan Mehmet Aurelio'nun Galatasaray'a transferini doktor raporları engelledi. Milli yıldızın raporlarını inceleyen kulüp doktorları, "Ciddi risk var" şeklinde konuşunca sarı kırmızılı yönetim Aurelio'dan vazgeçti.

Milli futbolcu Mehmet Aurelio’nun G.Saray’a transferini doktor raporları suya düşürdü. Kulübü Real Betis’in de gözden çıkardığı tecrübeli ön liberoyu sarı-kırmızılı yönetim kadroya katmak istiyor, Aurelio da sarı-kırımızılı takıma gelmeye sıcak bakıyordu.Özellikle Tahkim Kurulu’nun, Aurelio’yu F.Bahçe’ye 5 milyon 250 bin dolar tazminat ödemekten kurtarmasının ardından, 32 yaşındaki oyuncunun transferinin maddi yükümlülüğünü karşılamayı göze alan sarı-kırmızılı yönetimin aklını karıştıran tek şey milli futbolcunun dizinde yaşadığı sakatlıktı. Bu nedenle Aurelio’nun durumunu doktorlarına danışan G.Saray yönetimi, aldığı yanıt sonrası bu transferi gerçekleştirmekten vazgeçti.

Mehmet Aurelio’nun raporlarını inceleyen G.Saray doktorları “Aurelio’nun durumu iyi değil. Dizinde yaşadığı sakatlık küçümsenecek cinsten değil. Eğer transfer edilirse istikrarlı şekilde verim sağlayamaz” şeklinde rapor verince, milli yıldızın Aslan için transferi söz konusu olmaktan çıktı.

Öte yandan İbrahim Kaş transferi için İspanya’ya gidip, burada Mehmet Aurelio ile de görüştüğü şeklinde çıkan haberleri Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören yalanlayarak, milli oyuncuyu transfer etme gibi bir girişimleri olmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER