Spor
  • 28.9.2008 02:34

GALATASARAY İKİ İMZA DAHA ATTIRIYOR!..

İleriye dönük hamle startını erken veren Galatasaray yönetimi, 31 yaşındaki Kongolu golcüsü ile 2011’e kadar el sıkıştı, sözleşmesi biten Hakan Balta da ikna edildi.
İÇ transfer startını erken veren Galatasaray Yönetimi 5 yıllık kalkınma planı çerçevesinde, golcüsü Shabani Nonda’nın sözleşmesini uzattı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kongolu oyuncunun sözleşmesini uzattıklarını açıklarken, bir diğer futbolcu Hakan Balta’yla da görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Sezgin, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Shabani Nonda ile yaptıkları görüşmeler sonrasında bu oyuncunun anlaşmasının iki yıl daha uzatıldığını kaydetti. Yeni yapılan anlaşmayla Nonda, 2010-2011 sezonu sonuna kadar sarı kırmızılı formayı giyecek.
Hakan da bitti gibi
Defansın solundaki performansıyla göz dolduran ve Milli Takım’a kadar yükselen Hakan Balta’nın sözleşmesi de uzatılmak üzere. Adnan Sezgin, sarı kırmızılı ekiple 2010 sezonu sonuna kadar mukavelesi bulunan Hakan’la görüşmelerin devam ettiğini kaydederken, "Yakında kendisiyle yeni sözleşme yapacağız" diye konuştu.
Galatasaray’ın 5 yıllık kalkınma planı ise bu şekilde başlatıldı. Avrupa kulüplerinin ısrarla istediği Arda, Sabri ve Mehmet Topal ise kesinlikle satılmayacak. Yönetim ise Michael Skibbe ile sezonu tamamlamayı düşünüyor. Galatasaray şampiyon olsa bile sezon sonunda Alman hocanın sözleşmesi uzatılmayacak. Takım araştırılması ve görüşmeleri şimdiden yapılan tecrübeli bir teknik adama teslim edilecek. Yönetim, genç ve gelecek vaadeden oyuncularla kadroya takviyede bulunacak.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:53

İLGİLİ HABERLER