Asayiş
  • 4.10.2008 00:07

"GASPÇI SALDIRDI" DİYEN KADINI BÜYÜCÜ ÇARPMIŞ!..

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde eşi tarafından elleri ve ayakları iple bağlı, ağzı da bantlanmış halde bulunan kadın, eve gelen tanımadığı 3 erkeğin kendisini dövüp 7 bin YTL ve 2 bileziği aldıklarını, kendisini bağlayarak kaçtıklarını ileri sürdü.
Polisin sorgulaması sonucu yalan söylediği ortaya çıkan kadın, fal baktırmak için eve 3 kadın aldığını, kadınlar evden gittikten sonra para ve bileziklerin çalındığını fark ettiğini, eve falcı aldığını öğrenmesi durumunda eşinin kızacağını düşünerek 3 erkek tarafından gasbedildiği yalanını söylediğini itiraf etti.
Alınan bilgiye göre, Karşıyaka Çay Mahallesi 2139 Sokak 1 numaralı evde oturan 58 yaşındaki Mustafa Aslan, cuma namazını kıldıktan sonra camiden eve geldiğinde eşi Gülsüm Aslan’ı (50) odada elleri ve ayakları bağlı, ağzı
bantlanmış ve baygın halde buldu. Mustafa Aslan, eşinin ağzındaki bandı çıkarıp, elleri ve ayaklarındaki ipleri çözdü.
Eşine gasbedildiğini söyleyen Gülsüm Aslan, eve tanımadığı 3 erkeğin geldiğini, kendisini darbederek bağladıklarını, oğullarına düğün yapmak için biriktirdikleri 7 bin YTL ve 2 altın bileziği alarak kaçtıklarını ileri sürdü.
Aslan çiftinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Gülsüm Aslan, polislere de eşine anlattığı şekilde gasbedildiğini söyledi. Ancak polisler, Aslan’ın çelişkili ifade verdiğini fark etti.
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine götürülerek sorgulanan Gülsüm Aslan’ın gasbedilmediği ve yalan söylediği ortaya çıktı. Aslan polise verdiği ifadede, fal baktırmak için 3 kadını eve aldığını, falına bakan kadınlar gittikten sonra evde oğullarının düğünü için biriktirdikleri 7 bin YTL ve 2 altın bileziğin çalındığını fark ettiğini, eve
falcı aldığını öğrenmesi durumunda eşinin kızacağını düşünerek 3 erkek tarafından gasbedildiği yalanını söylediğini itiraf etti. Gülsüm Aslan, ağzını bantladıktan sonra iple ayaklarını bağlayıp düğüm attığını, ellerine ipi sardığını, ancak düğüm atamadığını, eve gelen kocasının ellerindeki ipin düğümlü olmadığını fark etmediğini söyledi. İfadesinin ardından Gülsüm Aslan, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER