Medya
  • 29.1.2005 00:15

GAZETECİYE SALDIRI...

BEKİR KOCA
TRABZON  - Trabzon'da yerel yayın yapan Günebakış Gazetesi Genel Müdürü ve gazetenin imtiyaz sahibi Ali Öztürk, bu akşam uğradığı saldırı sonucu başından yaralandı. Öztürk'ün, kafasına 6 dikiş atıldığı belirtildi.

 
Edinilen bilgiye göre, Ali Öztürk'ü telefonla arayan kimliği meçhul kişiler, kendisini Otel Usta'ya davet ederek bir olayla ilgili belgeler sunacağını ifade ettiler. Bunun üzerine gazeteden bir muhabir ile söz konusu yere giden Öztürk, otel önüne geldiğinde bir anda saldırıya uğradı. Saldırganlardan 2'si Öztürk'ü darp ederken, diğer 3 kişinin ise Öztürk'ün yanında bulunan muhabire saldırdığı öğrenildi. Olayın ardından, Trabzon SSK Bölge Hastanesi'ne kaldırılan Öztürk, burada ameliyata alınırken, başına 6 dikiş atıldı. Öztürk, polise verdiği ifadede saldırganları görmediğini, kendisini telefonla aramaları üzerine söz konusu yere gittiğini söyledi.


Polis, olayı gerçekleştirenleri aramaya çalışırken, Öztürk'ü hastanede meslektaşları yalnız bırakmadı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hasan Kurt ve meslektaşları Öztürk'e geçmiş olsun dileğinde bulunurken, Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek de hastaneye gelerek bilgi aldı. Öztürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER