Spor
  • 29.9.2014 11:19

Gekas attı, komşu gazeteleri coştu

Theofanis Gekas'ın, kaydettiği 2 golle takımı Akhisar Belediyespor'u, Fenerbahçe karşısında galibiyete taşıması ülkesi Yunanistan'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Son dakika gelişmesi olarak haberi duyuran Yunan basınında internet siteleri, gollerin video görüntülerine yer verirken, haberlere de birbirinden ilginç başlıklar attılar.
Yunan basınında Gekas'ın attığı 2 golün yankıları şu şekilde:

Ta Nea gazetesi haberinde, Gekas'ın 2 gol birden attığı vurgulanarak, "Fenerbahçe'yi süpüren isim oldu. Gol krallığının zirvesindeki oyuncu takımını da ligin zirvesine taşıdı" denildi.

Olatanea internet sitesi, 'Katil' başlığını atarak, "İnanılmaz, muhteşem Gekas. Ona ancak katil denilebilir. Türkiye liginin gidişatını değiştirdi" ifadelerini kullandı.

Gnommie ise 'Cellat' başlığını tercih etti. Doğuştan golcü nitelendirmesini yaptığı 34 yaşındaki forvetin Süper Lig'de patlama yaptığı okuyuculara duyurulurken, oyuncunun performansının tahminlerin de ötesine geçtiği değerlendirmesinde bulunuldu.

Newsit, ‘İcracı Gekas Fenerbahçe'yi sildi’ başlığıyla verdiği haberinde “3 maç üst üste duble yapan Yunan futbolcu, rakibini kurban ederken Akhisar Belediyespor'u ligin zirvesine taşıdı" satırlarına yer verdi.
Contra, "Gekas Sirtaki yaptı, son şampiyon Fenerbahçe'yi iki golle yıktı. Yunan golcü mükemmel bir sezon geçiriyor" ifadelerine yer verdi.


Kerkida, yeşil-siyahlıların ele avuca sığmaz golcüsü için "Gekas durdurulamıyor" başlığıyla verdiği haberinde Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü'ne seslenerek, "Türkiye'de gollerini arka arkaya sıralıyor. Sivas ve Erciyes'in ardından yeni kurbanı Fenerbahçe oldu. Claudio Ranieri, bu Gekas'ı da kadroya almayacaksa kimi alacak" şeklinde sitem etti. 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:27

İLGİLİ HABERLER