Spor
  • 16.2.2007 17:25

G.SARAY'IN 4 ASI YARIN YOK!..

Turkcell Süper Lig’de yarın Gaziantepspor’a konuk olacak Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.
      Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncuların, pas çalışmasının ardından taktik ağırlı çift kale maç yaptıkları belirtildi.
      Sakatlıkları bulunan oyunculardan Necati’nin salonda, Hakan ve Cihan’ın ise sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından takımdan ayrı olarak sahada çalıştıkları kaydedildi.
      Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Necati, Hakan ve Cihan ile sarı kart cezalısı Arda yarın takımdaki yerlerini alamayacaklar. Teknik direktör Erik Gerets, sakatlığı yeni geçen Mehmet Topal ile Emre ve Ergün’ü de Gaziantepspor maçı kadrosuna dahil etmedi.
      Galatasaray kafilesi saat 17.30’da özel uçakla Gaziantep’e gidecek.
      Kamil Ocak Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Cem Deda yönetecek.
      Galatasaray’ın sahaya, Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Orhan, Okan, İnamoto, İliç, Hasan Şaş, Hasan Kabze, Ümit 11’iyle çıkması bekleniyor.
     
     DEFANSTA KART ALARMI
      Galatasaray’da sarı kart ceza sınırında bulunan defans oyuncuları teknik heyetin başını ağrıtıyor.
      Ceza sınırındaki sarı-kırmızılı defans oyuncuları Tomas, Song ve Orhan, Gaziantepspor maçında sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta yapılacak Denizlispor maçında, forma giyemeyecekler. Sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor maçının kadrosunda yer almayan Cihan da sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:48

İLGİLİ HABERLER