Yaşam
  • 1.9.2007 08:50

"GÜLBEN, BİR KONUŞURSAM SENİ KİMSE KURTARAMAZ"

Seren, Gülben'e 'Tatlıses'in arkasına sığınma! Ben 12 senedir sana sabrediyorum. Bir konuşursam ortalık karışır' diyerek gözdağı verdi.


Seren Serengil, yorumculuk yaptığı 'Uçankuş' programında Gülben Ergen için kavgada söylenmeyecek bir söz söylemişti. Canlı yayında mikrofonunun açık olduğunu unutan Seren, 'Gülben'in evinde tüp patlasa da kurtulsak!' demişti. Seren Serengil, dün akşam yine olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

HAİN DEĞİLİM
'Gülben'in evinde tüp patlasa da kurtulsak' cümlesini 'Magazin orucuna giriyorum! diyen Gülben'in hala ortalıklarda görünmesinden sıkıldığım için söyledim ' diyen Seren, İbrahim Tatlıses'in kendisi için söylediği 'Hain' kelimesini ise kabul etmediğini belirterek, 'Ben asla ve asla hain değilim' diye konuştu.

AÇIK AÇIK
Serengİl konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses'in arkasına sığınma! Herkesin bir sabrı vardır. Ben on iki senedir sana sabrediyorum. Her şeyi açık açık söylemiyorum. Eğer konuşursam seni kim korur bilmiyorum' Seren ayrıca Gülben'in Bizans entrikaları yaptığını iddia etti.


Gülben, Seren'e 'Şarkılı mesaj' gönderdi - 'Ben kötüyüm, sen iyi mi?
Gülben Ergen, Seren'in hakkında söylediği sözlere ekranda bir şarkı ile cevap verdi. Gülben, Seren için 'Susturamazsın beni, durduramazsın beni. Ben kötüyüm, sen iyi mi' adlı şarkısını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER