Spor
  • 2.4.2012 16:54

İki takım için de ölüm kalım maçı...

SİVAS - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk 8 hedefine ulaşmak için Samsunspor ile çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Bizim için final maçı. Bir yılın emeği bu maça bağlı'' dedi.
      Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
      Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sezon kritik maçlar oynadıklarını, Manisaspor'dan sonra düşme hattındaki Samsunspor ile de son derece önemli bir maça çıkacaklarını ifade etti.
      Tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu vurgulayan Çalımbay, ''Bunu yapacak gücümüz var. Maçın başından sonuna kadar mükemmel bir mücadele ortaya koymak istiyoruz. Samsun'da bizi nelerin beklediğini de biliyoruz. Çok stresli sıkıntılı bir maç olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kaybettiğimiz puanları telafi etmemiz gerekiyor'' diye konuştu.
      Samsun'a kazanmak için gideceklerini belirten Çalımbay, şöyle konuştu:
     ''Samsunspor ile çok kritik bir maça çıkacağız. Bizim için final maçı. Bir yılın emeği bu maça bağlı. Samsunspor için de aynı şey geçerli. Ancak onların ligde kalması Fenerbahçe'ye bağlı. Fenerbahçe'nin kazanması lazım. Fakat biz kimseye bağlı değiliz. Sadece kendimize bağlıyız. O yüzden kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Ne kadar zor olursa olsun kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.''
 

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:09

İLGİLİ HABERLER