Spor
  • 22.10.2005 02:24

İLİÇ YÖNETİME YALVARDI : BIRAKIN AYRILAYIM

Galatasaray'da son haftalarda yedek kulübesine mahkum olan Sasa İliç'in hem Teknik Direktör Eric Gerets hem de bazı Sarı-Kırmızılı yöneticilerle bir görüşme yaparak, “Eğer sürekli yedek kalacaksam, beni oynatmayacaksanız, bırakın Partizan'a döneyim.” dediği belirtildi.

Almanya'da yapılacak 2006 Dünya Kupası vizesini alan Sırbıstan Karadağ Milli Takımı'nda forma giyen İliç'in, Sarı-Kırmızılı takımda yedek kaldığı için çok huzursuz olduğu öğrenildi. Son günlerde ilk 11'de oynamak için Sırp oyuncunun sık sık Eric Gerets ve bazı yöneticilerle konuştuğu bildirildi.

İliç'in, “Ben milli takımda oynuyorum; ama G.Saray'da yedek kalıyorum. Bu durumdan çok rahatsızım. Eğer Galatasaray'da oynamayacaksam bırakın eski takımım Partizan'a döneyim. Çünkü Almanya'daki Dünya Kupası finallerine formda gitmek istiyorum.” ifadesini kullandığı öğrenildi. İliç'in Almanya'daki Dünya Kupası'nda yıldızının parlayacağını hesaplayan Sarı-Kırmızılı yönetim, bu oyuncuyu takımda tutarak şampiyonadan sonra yüksek bir bonservis bedeli ile satmayı planlıyor. Yönetimin takımda kalmasını istediği İliç'i Gerets de takımda huzursuzluk çıkarmaması için Denizlispor maçında ilk 11'de sahaya çıkarmayı düşünüyor. Belçikalı teknik adam, önceki gün yapılan taktik antrenmanında Necati Ateş'i yedek takıma gönderirken Sırp oyuncuya as takımda görev verdi. Bugün oynanacak Denizlispor maçında Gerets'in sahaya İliç'i mi yoksa Necati'yi mi? süreceği merak konusu oldu. Bu arada ligde kalan 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlikle lider durumda bulunan Galatasaray, bugün kendi sahasında Denizlispor ile yapacağı karşılaşmadan da galip ayrılarak unvanını pekiştirmek istiyor. Hazırlıklarını dün akşam yaptığı son taktik çalışmasıyla tamamlayan Galatasaray'da, sakatlığı bulunan Sabri, bugün de forma giyemeyecek.

MUHTEMEL KADROLAR

GALATASARAY: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Hasas Şaş, Saidou, Necati (İliç), Heinz, Hakan Şükür, Ümit Karan.

DENİZLİSPOR: Souleymanou, Burak, İbrahim, Bülent Ertuğrul, Kratochvil, Tomas, Mikka, Mustafa Keçeli, Fatih,

Yusuf, Ömer Rıza.

Stat: Ali Sami Yen

Saat: 20.00 Yayın: Lig TV

Hakem: Selçuk Dereli

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER