Yaşam
  • 14.11.2007 06:27

İŞTE 'BEYAZ MELEK'İN GALASINDAN ÇOK KONUŞULACAK NOTLAR!..

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Beyaz Melek"in galası önceki akşam İstinye Park'ta yapıldı.

Gişe rekorları kıran filmlerin yönetmeni Yılmaz Erdoğan, Kırmızıgül'ün filmini çok beğendiğini söyledi. Mahsun Kırmızıgül'ün hem senaryosunu yazıp yönettiği hem de rol aldığı "Beyaz Melek" filminin galasına katılan Yılmaz Erdoğan, "Yönetmenlikten bence 10 puan aldı Mahsun. İş çok büyük, altından da alnının akıyla çıkmıştır. Ben kendi adıma çok beğendim filmi. Ekibi çok iyi kurmuş" dedi.
Filmin oyuncularından Yavuz Bingöl, Türkiye'nin pırıl pırıl genç bir yönetmen kazandığını ifade ederek "Film, oyuncu kadrosundan ışıklarına, çekim kalitesinden renklerine kadar her şeyiyle kusursuz. Mahsun'u gönülden kutluyorum. Harika bir yapıt olmuş" yorumunu yaptı.

Muhteşem üçlü
Galaya sarışın bir kadınla gelen Alişan, gösterimin ardından Özcan Deniz'le birlikte Mahsun Kırmızıgül'ü kutladı. Basın mensuplarının "Uzun zamandır bir araya gelmiyordunuz" sözleri üzerine Alişan, "Geliyorduk ama bu basının önünde olmuyordu" derken, Deniz de "Bu 'üçü bir arada' geyiğini bırakalım. Filmle ilgilenelim" diye tepki gösterdi.

Ağlatan gala

Mahsun Kırmızıgül’ün hem senaryosunu yazıp yönettiği hem de rol aldığı "Beyaz Melek" filminin galası önceki akşam İstinye Park AFM sinemalarında yapıldı. 16 Kasım’da vizyona girecek olan filmin galasına katılanlar, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

azanfer Özcan, Nejat Uygur, Yıldız Kenter, Erol Günaydın, Ali Sürmeli, Cezmi Baskın, Emel Sayın, Fadik Sevin Atasoy, Salih Kalyon, Sarp Apak, Suna Selen, Tomris Oğuzalp, Yavuz Bingöl, Zeynep Tokuş ve Mahsun Kırmızıgül gibi birçok yıldız ismi oyuncu kadrosunda buluşturan "Beyaz Melek", önceki akşam izleyici karşısına çıktı. Filmde anlatmak istediği her şeyi anlattığını belirten Mahsun Kırmızıgül, "Bütün duygularım bunlardan ibaret. Gelen tüm eleştiriler iyi yönde. O nedenle de çok mutluyum. Bu filmde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Görüyorum ki herşey olumlu. Herkese teşekkür ederim. Benim yüküm gerçekten ağırdı. Çünkü filmde çok önemli isimler var ve bu insanların ağırlığını taşımak zor. Onların yükünü taşımak adına elimden geleni yaptım. Artık güzelliğine halk karar verecek" dedi.

GALADAN NOTLAR

n Gösterim sonrası salondan çıkan konukların gözlerinin yaşlı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca filmin sonunda tüm izleyiciler oyuncuları ayakta alkışladı.

n Filmde rol aldıkları halde galaya katılmayanlar vardı. Yıldız Kenter oyunu olduğu, Zeynep Tokuş hamileliği, Nejat Uygur sağlık problemleri ve Emel Sayın ekstrası nedeniyle gecede bulunmadı.

n Galanın davetlileri arasında bulunan Orhan Gencebay, filmin kendisini çok duygulandırdığını belirtti: "Hepimiz ağladık filmde... Mahsun zaten oğlum gibi sevdiğim birisidir. Yönetmen olarak çok güzel iş çıkarmış. Ayrıca konu muhteşem işlenmiş, kadro ise dev gibi."

n Filmde gözyaşlarını tutamayan isimlerden biri de Fadik Sevin Atasoy’du. Atasoy, "İzlerken çok ağladım. Ama ağlamak çok iyidir, çünkü ağlarken yüreği temizlenir insanın. Filmin çok başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

n Filmin oyuncularından Yavuz Bingöl, Türkiye’nin pırıl pırıl genç bir yönetmen kazandığını ifade ederek "Film, oyuncu kadrosundan ışıklarına, çekim kalitesinden renklerine kadar her şeyiyle kusursuz. Mahsun’u gönülden kutluyorum. Harika bir yapıt olmuş. Gereksiz eleştirilere de katılmıyorum. Eleştiri yapanlar önce gelip filmi izlesinler" dedi. Bingöl’ün nişanlısı Burcu Kara’nın yorumları ise şöyle oldu: "Filmi izlerken çok duygusal anlar yaşadık. En son ’Babam ve Oğlum’ filminde ağlamıştık, şimdi de burada... Çok güzel bir film olmuş."

Hande Subaşı, beğenisini "Filme hiç önyargıyla bakmadım. Gayet başarılı olmuş, Mahsun Kırmızıgül de çok iyi oynamış. Ben çok beğendim" sözleriyle dile getirdi.

Demet Akalın, galaya eski eşi Oğuz Kayhan ve Alişan’la birlikte geldi.

Nadire İçkale, taşlarla süslü telefonuyla dikkat çekti.

KELEBEK

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER