Spor
  • 26.5.2016 19:48

İşte derbinin ilk 11'leri

Fenerbahçe Galatasaray maçı ile Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi mücadelesi final karşılaşmasında sahne alacak. Karşılaşma öncesinde tarihe damga vuran istatistikleri derledik.. İki takımda Türkiye Kupası'nı kazanıp sezonu bir kupa ile tamamlamak istiyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi yayın bilgileri merakla bekleniyordu. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam nefes kesecek bir karşılaşma olacak.Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında son haftalarda devre dışı kalmış, Galatasaray ise Avrupa Kupaları'na gitmek için üst sıralarda yer alamamıştı. Galatasaray Fenerbahçe maçı için spor severler karşılaşmanın saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak?

İŞTE İLK 11'LER!
Galatasaray: Nando, Semih, Denayer, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Emre, Sinan, Sneijder, Yasin, Podolski
Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kjaer, Ba, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Nani, Volkan Şen, Van Persie
 

FENERBAHÇE'DE GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ GÖKHAN GÖNÜL ŞOKU!

İnternet ortamında hızla yayılan iddiaya göre Gökhan Gönül, teknik direktör Vitor Pereira'ya, milli takımdan yorgun döndüğünü, bu nedenle Galatasaray maçında ilk 11'de oynamak istemediğini bildirdi. Pereira da bunun üzerine kendisini ilk 11'den çıkardı. Ancak, işin aslının çok başka olduğu ortaya çıktı. Gökhan Gönül hazır, oynama konusunda hiçbir engeli yok. İlk 11'e alınmaması tamamıyla Pereira'nın kararı.

Öğleden sonra Gökhan'la özel bir görüşme yapan Portekizli çalıştırıcı, "Bu sezon kupa maçlarında hep Şener'i oynattım, bu yüzden seni finalde yedek oturtacağım" dedi. Tecrübeli oyuncu da bu kararı saygıyla karşıladı.

Güncellenme Tarihi : 26.5.2016 20:12

İLGİLİ HABERLER