Dünya
  • 19.7.2009 03:10

İŞTE ENDONEZYA'DAKİ BOMBALI SALDIRI ANI!..

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da iki otelde ve bir balık pazarında patlamalar meydana geldi. Olaylarda en az 13 kişi öldü, 50 kadar kişi yaralandı.

Cakarta'nın iş merkezin va aynı zamanda büyükelçiliklerin bulunduğu Mega Kuningan semtinde bulunan Ritz-Carlton ve Marriott Otelleri'ndeki patlamalar, yerel saatle 7.55 sularında ve hemen hemen aynı sırada meydana geldi. Yerel saat ile yaklaşık 11:00'daysa Cakarta'nın kuzeyinde de bulunan balık pazarında da bir patlama oldu. Bu patlamada 2 kişinin öldüğü belirtildi.


"SALDIRGANLARIN BİR KISMI OTELDE KALIYORDU"

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da Marriott oteline düzenlenen saldırının zanlılarından bazısının otelde kaldığı bildirildi.

Cakarta Emniyet Müdürü Tümgeneral Vahyono, zanlıların, infilak etmemiş patlayıcıların bulunduğu 18. katta kaldığını belirtti.

Vahyono, birden fazla suçlu bulunduğunu, bunların normal müşteri gibi 1808 numaralı odada kaldıklarını söyledi. Emniyet Müdürü, saldırıdaki ölü sayısının 8 olduğunu da açıkladı. Vahyono, saldırılarda 18'i yabancı 50 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Endonezya Güvenlik Bakanı Vidodo Adi Suciptoş, Cakarta'daki Marriott ve Ritz-Carlton otellerine bu sabah düzenlenen bombalı saldırılarda ölü sayısını 9 olarak açıklamıştı, ancak bu rakamın daha sonra düzeltildiği kaydedildi.

İŞTE OTELDEKİ PATLAMA ANI GÖRÜNTÜLERİ...

 

VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER