Spor
  • 19.8.2009 00:09

KAPTAN ARDA G.SARAY'DA KAÇA OYNUYOR?..

Sarı-kırmızılı takımda kaptanlığına getirilip, 10 numaralı forma teslim edilen Arda Turan’ın, kaç paraya oynadığını bilmediği ortaya çıktı.

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre: Sezon başında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Adnan Polat’a yaptığı 15 milyon euroluk bonservis teklifiyle gündeme bomba gibi düşen Arda, kendisine sunulan yıllık 4 milyon euroyu da elinin tersiyle itmişti. İşte bu durumun sonrasında futbolcuya jest olsun diye aldığı yıllık 1 milyon euroyu 2 milyona çıkarma sözü veren yönetimin bu zammı gerçekleştirdiği fakat futbolcuya konuyla ilgili herhangi bir resmi tebliğde bulunmadığı açıklandı.

Polat garanti verdi...

Yeni sezonda Brezilyalı Elano ve Fildişili Keita’yı transfer eden yöneticilerin bu ikiliye verdikleri yüksek ücretler gündemi meşgul ederken, performansıyla göz kamaştıran Arda Turan’ın kazancının da onların kazancına yakın bir rakama çekilmesi gerektiği vurgulanıyor. Ancak futbolcunun yıllık kazancını 2 milyon euroya çıkaran yönetimin, şu ana kadar Arda’ya böyle bir durumu yansıtmaması dikkat çekiyor.

Başkan Adnan Polat’ın genç oyuncuya, “Sen merak etme. Hakkını sonuna kadar alacaksın” diyerek sadece sözlü olarak garanti verdiği öğrenildi. İşte bu yüzden de Arda’nın yakın çevresinden bu konuda yöneltilen sorulara, “Bu yıl ne kazanacağımı ben de bilmiyorum” cevabını verdiği belirtiliyor.

Sonunda yorgun düştü...

Denizlispor maçından sonra omuzundaki ağrıları artan ve önceki gün yapılan antrenmana çıkamayan Arda Turan’ın tedavisine devam ediliyor. Dün Florya tesislerine gelerek tedavi olan oyuncunun, bugün bir kere daha kontrolden geçirileceği ve Tallinn maçında oynayıp oynayamayacağının belli olacağı açıklandı

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER