Gündem
  • 25.11.2008 13:55

KEÇİÖREN'DEKİ EN GÜÇLÜ ADAY ADAYI

İlk olarak 12.10.2008 tarihinde Keçiören Gazino Durağı mevkiinde miting gibi coşkulu bir kalabalıkla kendi seçim bürosunu açan Şenel, çok sayıda üst düzey partilinin de katılımıyla gerçekleşen bu açılışta yaptığı konuşmada davetlileri heyecanlandırmış ve duygulandırmıştı.

Şenel, burada yaptığı konuşmada ‘Keçiören’deki her vatandaşımın mutlu olduğunu görmek istiyorum’ demişti. Konuşmasının devamında, 29.Mart.2009 yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmesi halinde Keçiören Belediye Başkanlığını kazanacağına inandığını da ifade eden Şenel, başkan olmayı istemesinin nedenlerini ve başkan olursa hayata geçireceği projelerini detaylarıyla anlatmıştı.

Çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden Güçlü Şenel, dün akşam özel bir tv kanalında katıldığı programda da kendisi ve projeleri hakkında merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Programda, Keçiören’in öncelikli sorununun işsizlik olduğuna vurgu yapan şenel, çözüm önerilerini de bir bir sıraladı.

Eğitimden sağlığa, turizmden gençliğe ve projeleri içerisinde bulunan bir çok konu başlığı hakkındaki düşüncelerini ve çalışmalarını da anlatan Şenel, stüdyoda bulunan izleyiciler tarafından sık sık alkış aldı. İzleyicilerin program bitiminde de Şenel’i bırakmayıp, soru yağmuruna tutmaları ve O’nunla sohbet etmek istemeleri, tv ekibinin stüdyodan geç ayrılmalarına neden oldu.

Anlaşılan o ki, Şenel’in kendine ve davasına olan inancı kadar Keçiörenliler’in de O’na inancı var.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:00

İLGİLİ HABERLER