Gündem
  • 4.11.2011 15:00

''KILIÇDAROĞLU'NUN HİÇ VİCDANI SIZLAMAYACAK MI?''

Başkan Mehmet Özhaseki bugün düzenlediği basın toplantısında, 17 yıllık belediye başkanlığı döneminde bir lokma haram yemediğini ve yedirmediğini söyledi. Kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialarla ilgili suç duyurusunun ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediğini ancak yanıt alamadığını söyleyen Özhaseki, yolsuzluk dosyasının yeniden açılması için yapılan başvurunun da takipsizlikle sonuçlandığını belirterek şöyle dedi:

"Bu kentte kentte bir şeyler oluyormuş algısı yaratmak için çabaladılar ama yargı ikinci kez bu olayla ilgili olarak kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Şimdi Kılıçdaroğlu’na soruyorum, hiç mi vicdanınız sızlamadı. Onuruyla, şerefiyle uğraştığınız, oynadığınız kişiler için hiç mi vicdan azabı çekmiyorsunuz? Bu kente hizmet için çabaladım. Ben ve arkadaşlarım bunu hak etmedik. Müfterileri şimdi Allah’a havale ediyorum. Adalet nezdinde açtığım 100’den fazla davanın sonuçlanmasını bekliyorum."
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekili Atilla Kart olmak üzere toplam 19 CHP’linin kendisi hakkında 200’den fazla suçlama ile dolu suç duyurularının sonuçlanmasını beklediğini kaydeden Mehmet Özhaseki, "Görüldüğü gibi bu başvuruda, 5 yıl öncesindeki gibi takipsizlikle sonuçlandı. Tüm iddialar fos çıktı. Bana destek veren Başbakanımıza, milletvekillerimize, sivil toplum örgütlerine, Kayserili vatandaşlara teşekkür ederim. CHP’nin tüm iddiaları Kayseri halkına karşı yapılmıştır. Kayseri , hedef gösterilmiştir" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:32

İLGİLİ HABERLER