Gündem
  • 11.7.2007 12:28

KUTAN: "PARTİMİZİN BARAJ SORUNU YOK"

MERT ÖZPAMUK
NEVŞEHİR- Sadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, partisinin barajı geçemeyeceğini düşünenlere tebessüm ettiğini belirterek, "Bizim davamız tek başına iktidara yürüme davası" dedi.


SP Genel Başkanı Recai Kutan, dün gece SP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Dedeman Otel'de düzenlenen 'İktidara Yürüyüş Gecesi'ne katıldı. Gece geç saatlerde başlayan toplantıya çok sayıda partilinin yanı sıra SP Nevşehir ve Aksaray milletvekili adayları da katıldı. SP Genel Başkanı Kutan burada yaptığı konuşmada Milli Görüş'ün iktidara yürüdüğünü söyledi. Seçim dönemlerinde yapılan kamuoyu yoklamalarının gerçeği yansıtmadığını ileri süren Kutan, yapılan anketleri ise "uydurma" olarak
yorumladı.

Seçim gezilerinde partisine ve kendisine vatandaşların büyük ilgi gösterdiklerini ifade eden Kutan, "Uydurma bazı kamuoyu yoklamaları açıklanıyor. Bu güne kadar 28 ilde miting ve toplantı yaptım, seçime kadar 15 miting daha var. Öyle uydurma 2 bin 500 denekle yapılan kamuoyu yoklamaları bir şey ifade etmez" dedi.


Partisinin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü belirten SP Genel Başkanı Recai Kutan, "Bazı saf Müslümanlar var. En tecrübeli, en şaibesiz kadroların bizde olduğunu, oyunu da bize atması gerektiğini ancak barajı aşamayacağımız için verdiği oyun boşa gideceğini söylüyorlar. Bunları sadece tebessüm ile karşılamak lazım. Buradan açıkça ilan ediyorum, SP'nin baraj diye bir meselesi yok. Bizim davamız tek başına iktidara yürüme davası" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:29

İLGİLİ HABERLER