Spor
  • 24.6.2012 17:01

Lassana Diarra'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'den Emenike'yi transfer eden Spartak Moskova, bu kez Fenerbahçe'ye rakip oldu.Spartak Moskova Lassana Diarra için real madrid'e resmi teklifini iletti.

Transfer dönemindeki hareketlilik yerini farklı iddialara bırakmaya devam ediyor. İşte yaşanan gelişmeler...

Rusya Premier Lig ekiplerinden Spartak Moskova, Real Madrid'in Fransız oyuncusu Lassana Diarra için resmen devreye girdi. Fenerbahçe'nin ilgilendiği Diarra'yı kadrosuna katmak isteyen Spartak'ın, Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sona eren Felipe Melo için devrede olduğu öne sürülüyordu.

27 yaşındaki futbolcu için Real Madrid'e 10 milyon euro önermeye hazırlanan Emmanuel Emenike'li Rus temsilcisi, orta sahasını güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Real Madrid'den ayrılmayı kafasına koyan yıldız oyuncunun transferi için yönetime rapor veren teknik direktör Unai Emery, ilk yapılanmayı orta sahada gerçekleştirecek.

Yeni sezon taktiği için 4-2-3-1 sistemi üzerinde duran ve geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği hazırlık karşılaşmasında takımının son durumunu analiz eden İspanyol taktisyenin, Valencia dönemimden bu yana Lass'ı hayranlıkla izlediği biliniyordu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan menajer Claudio Vigorelli, Spartak Moskova'dan çok ciddi bir teklif aldıklarını doğruladı. Birçok takımın transfer listesinde bulunmasına rağmen yıllık 5 milyon euro talep eden Lassana Diarra, bir türlü yeni takına kavuşamadı...

(Sporx)

 


 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:09

İLGİLİ HABERLER