Spor
  • 25.7.2009 04:01

LİNDEROTH'A SON İHTAR...

İsveçli oyuncuyla görüşen Başkan Polat, "Yabancı kontenjanını dolduruyorsun. Ya takıma katkı yap ya da devre arası git” dedi.Geldiği günden beri Galatasaray'a katkı sağlayamayan Linderoth'un Başkan Adnan Polat tarafından sert şekilde uyarıldığı ortaya çıktı.

İsveçli oyuncuyla Tobol maçından önce bir görüşme yapan Polat'ın, "Kendine dikkat etmelisin ve bu sezon takıma katkı yapmalısın. İki yıldır yabancı kontenjanını seninle doldurmamıza rağmen bunun karşılığını alamadık. Devre arasına kadar bu şekilde devam ederse seni göndermek zorunda kalacağız" dediği öğrenildi.

ÇOK İYİ DURUMDAYIM

Bunun üzerine kendisini çok iyi hissettiğini ve bir şanssızlık yaşamaması halinde Galatasaray'a katkı yapacağını söyleyen Linderoth, "Elimde olmayan nedenlerle çok istememe rağmen oynayamadım. Ancak şimdi kendimi iyi hissediyorum ve beklentilerinizi karşılamaya çalışacağım" şeklinde söz verdiği öğrenildi. Teknik Direktör Rijkaard da Tobol maçının son yarım saatinde oynattığı İsveçli oyuncunun takıma faydalı olacağına inandığını ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER