Spor
  • 28.5.2013 22:00

Mahmuti: Hızlı hücumlar bize basket olarak döndü

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Mahmuti, ilk maçın benzeri bir mücadele olduğunu belirterek, "Bu sefer başta çok anlamsız çalınan faullerle Semih Erden ve Savanovic'i fazla oynatamadık. Neticede hep dengede giden bir maç oldu. İkinci yarı öndeyken hızlı hücumlar kaçırdık ve bunlar bize basket olarak döndü. Kendimize güveniyoruz ve deplasmanda seride öne geçeceğimize inanıyoruz" dedi.

Anadolu Efesli basketbolcu Doğuş Balbay ise kötü oynadıkları bir maçı kaybettiklerini ifade etti.

- Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Orhun Ene, ikinci yarı çok iyi oynayarak kazandıklarını dile getirdi.

Ene, seride durumun eşitlendiğini aktararak, "İki maç kendi sahamızda oynayacağız ve bu maçlar daha da önem kazandı. İkinci yarı çok iyi oynadık. Oyunun sonunda diri kalmayı amaçladık ve bunu başardık. İyi savunma da yaparak maçı kazandık" şeklinde konuştu.

Karşılaşmadan sonra  Anadolu Efesli taraftarlarla tartıştığı için basketbolseverlerden özür dileyen Ene, "Ne olursa olsun, bana ne söylenirse söylensin kontrolümü kaybetmemem lazımdı. Hem buraya gelen taraftarlardan hem de basketbol kamuoyundan özür dilerim. Kırıcı bir kelime işittim ama sinirlenmeme rağmen kimseye kötü söz söylemedim" ifadelerini kullandı.

Banvitli basketbolcu Davis ise önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:56

İLGİLİ HABERLER