Spor
  • 4.5.2013 11:16

Manchester yeni 'Ronaldo'sunu buldu

ANKARA (AA) - Doğa Kırmızıoğlu - Futbol dünyasına birçok yıldız ismi kazandıran Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, yeni "Ronaldo"sunu buldu.
     
     "Geleceğin Ronaldo"su olarak gösterilen genç yetenek, oyun zekasıyla teknik adamların takdirini topluyor.
     Ferguson'un futbol dünyasına kazandırdığı Portekizli yıldız Ronaldo ile benzerlikleriyle dikkati çeken 1,80 boyundaki Januzaj'ın, sol ayaklı olmasına rağmen orta sahanın sağında da oyun kurabildiği ve duran toplarda çok etkili olduğu belirtiliyor.
     Futbol dünyasına birçok genç yetenek kazandıran "kırmızı şeytanlar"ın başarılı hocası Ferguson, Adnan Januzaj'ın Old Trafford'ta seyircilerinin karşısına kısa bir süre içinde çıkacağına inanıyor.
    
     -"Adnan çok dengeli, hızlı ve teknik bir oyuncu"-
    
     Manchester United'ın resmi dergisi Inside United'a 18 yaşındaki genç yetenek hakkındaki görüşlerini belirten tecrübeli teknik adam, Januzaj'ın kendisini etkilediğini ve şu an çok iyi durumda olduğunu, Manchester'ın geleceğini o ve onun ayarında oyuncuların kuracağını ifade ediyor.
     "Adnan daha 18 yaşında ve hızla kendini geliştiriyor. Aynı zamanda çok dengeli, hızlı ve teknik bir oyuncu" şeklinde yeni umudunu tarif eden İngiliz teknik adam, oyuncusunun ileride büyük bir yıldız olabileceğini vurguluyor.
     Manchester United'ın teknik kadrosunda yer alan Warren Joyce de Adnan'ın Belçika'da çok iyi futbol eğitimi aldığını ve pozisyon almada çok ufak bazı sorunlar yaşamasına rağmen azmiyle bunları kapatabileceğinin altını çiziyor.
    
     Yayıncı: Selçuk Aval
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER