Medya
  • 29.5.2011 18:28

MEDYA CAMİASI BEYHAN İÇİN AĞLADI!

4 ay önce İstanbul'dan polis komiseri olan eşinin tayini üzerine Ankara'ya giden ve Habertürk Ankara Bürosunda göreve başlayan Beyhan Mutlu, Habertürk TV'nin neredeyse tam kadro katıldığı bir tören ile uğurlandı.

CENAZE TÖRENİ İSTANBUL'DA

Ankara bürosu ve daha önce görev yaptığı İstanbul Habertürk muhabir, kameraman ve yöneticilerin tamamının katıldığı törene ağır bir hüzün havası hakimdi.

Polis-adliye muhabirliği konusunda deneyimli olan Beyhan Mutlu İstanbul Beykoz Küçüksu'daki Hacı Zihni Gürler Camii'nde kılınan öğle namazına müteakip düzenlenen töreninin ardından Kandilli Mezarlığı'na defnedildi.

TÖRENE GÖZ YAŞI VE HÜZÜN HAKİMDİ

Habertürk, genç personelinin cenaze törenini, özel yayın ile izleyicilerine aktardı. Tüm meslektaşlarının "çok genç ve güleryüzlüydü" diyerek hatırladığı ve "hepimiz böyle kazaları haber yaptık ama böyle bir kazada böyle genç yaşta bir arkadaşımızı yitirmenin acısına dayanmak çok zor" diyerek duygularını anlattığı töreni İstanbul stüdyolarından sunmaya çalışan spiker Asena Kılıç da zor anlar yaşadı.

ASENA KILIÇ EN ZOR HABERİNİ SUNDU

Beraber çalıştığı Beyhan Mutlu'nun ardından cenaze törenini sunmaya çalışan deneyimli spiker, göz yaşlarına hakim olmakta zorlandı. Sesinin titremesine engel olamayan Kılıç, duygularını şöyle aktardı:

"Habertürk ailesi olarak burada üzüntü içindeyiz ama yine de görevimizi yapmak zorundayız. Buradan yakınlarına ve ailesine baş sağlığı diliyorum.

Arkadaşımız henüz sadece 26 yaşındaydı, güleryüzlü, çalışkan ve başarılıydı. Henüz 4 ay önce İstanbul'dan Ankara'ya gitmişti. Cuma günü bu üzücü olay gerçekleşti.

Haber merkezinde minumum bir kadroyla çalışıyoruz. Bütün çalışanlar son görevleri için Beyhan'ı uğurlamaya gitti."

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 17:10

İLGİLİ HABERLER