Gündem
  • 16.9.2007 14:43

MELİH GÖKÇEK'İN OĞLU ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI'NI TOPA TUTTU

TAHİR SARIKAYA
ANKARA (İHA) - Türkiye Gençlik Federasyonu (TÜGEF) Genel Başkanı Osman Gökçek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin önüne çöp barikatı kuran Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ı eleştirerek, "Devletten Çankaya'ya hizmet etmek için aldığı parayla CHP'nin tellerle çevrilmiş bahçesini düzenliyor" dedi.
Osman Gökçek yaptığı açıklamada, Eryılmaz'ın CHP Genel Merkezi'nin tellerle çevrilmiş bahçesine çardak yaptırmayı tercih ettiğini belirterek, "Çankaya'daki birçok parkın perişan durumu Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ı çok fazla ilgilendirmiyor. O Çankaya'ya hizmet etmek yerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin tellerle çevrilmiş bahçesine çardak yaptırmayı tercih ediyor. Sayın Eryılmaz devletten Çankaya'ya hizmet etmek için aldığı parayla CHP'nin tellerle çevrilmiş bahçesini düzenliyor" dedi.
Osman Gökçek, Genel seçimlerden sonra CHP'li vatandaşların Genel Başkan Deniz Baykal'ı protesto için CHP Genel Merkezi'ne geldiğini hatırlatarak, "İşte tam burada da sahneye yine Çankaya Belediye Başkanı Sayın Eryılmaz çıktı ve belediyeye ait çöp kamyonlarıyla vatandaşın önüne barikat kurdu. Sırf Deniz Baykal'ın gözüne girmek amacıyla. Tekrar aday olabilmek için kamu malı olan araç ve gereçleri kullanmakta bir sakınca görmedi" şeklinde konuştu.
Osman Gökçek, "Çankaya'da kullanmanız gereken kaynakları başka yerde kullanmanız yanlıştır. CHP Genel Merkezi'ne bank, çardak yaptırmak istiyorsanız parasını verir cebinizden yaptırırsınız. Ama Çankayalı'nın hakkını tekrar aday olabilmek uğruna kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanamazsınız. Bu, Çankayalıya hakarettir bu Çankayalı'yla dalga geçmektir. Ancak tüm bu olup bitenleri Çankaya ve Çankayalı izliyor. Zamanı geldiğinde alacağınız tepki karşısında şaşırmayın. Unutmayın ki Çankaya ve Çankayalı
yalnız değil" dedi.
Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ise suçlamalara karşı yarın yazılı açıklamayla yanıt vereceğini söyledi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER