Spor
  • 2.4.2013 15:46

Mourinho'yu G.Saray korkusu sardı!..

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun dev maç öncesi en büyük endişesi ortaya çıktı. 

.Önceki gün medyaya ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmandan önce futbolcularını toplayan Mourinho’nun yarım saatlik bir toplantı yapıp, Cimbom’u analiz ettiği belirtildi.

Los Galacticos’un bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde tüm maçlarda gol yediğine dikkat çekilirken, Portekizli teknik adamın başta kaleciler ve savunmayı özellikle uyardığı kaydedildi. Mou’nun oyuncularına “Önemli olan bu maçı gol yemeden bitirmek. Bir önceki turda M.United önünde alınan 1-1′lik skor elenmemize neden olacaktı” dediği belirtildi.

Kaleci antrenörü Silvino Louro’nun M.United’lı Welbeck’in Bernabeu’da attığı kafa golünü hatırlatıp, kaleciler Diego Lopez, Casillas ve Adan’ı özel çalıştırdığı ve hava toplarında uyanık olmaları konusunda ikaz ettiği bildirildi.

Mourinho’nun en büyük çekincesinin Burak’ın hızı ve Drogba’nın hava toplarındaki üstünlüğü olduğu dile getirildi. Burak ve Drogba’nın 1.88′lik boy ortalamasının kafa toplarındaki etkinliği artıracağının altı çizilirken, bu nedenle Mourinho’nun 1.83′lük Sergio Ramos’un yanında 1.91′lik Varane’ın oynatmayı planladığı öğrenildi.

Birkan EROL / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:39

İLGİLİ HABERLER