Asayiş
  • 22.7.2009 13:50

MSN AŞIKLARINDAN ŞOK EDEN İFADELER...

SAİM ÇOTUK-YALOVA


MSN'de tanıştığı sevgilisini eve alarak kocasını bıçaklatarak öldürtmek isteyen Hilal Güllü (35) ve sevgilisi Hikmet Özbaş (24) tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Dün hakim karşısına çıkan Hilal Güllü ve Hikmet Özbaş'ın ifadelerinde ilginç iddialar yer aldı. Sefer Güllü'yü (40) 7 yerinden bıçaklayan Hikmet Özbaş, "Hilal daha önce de kocasını 2 defa öldürmeye çalıştı" dedi.

14 Mart 2009 Cumartesi günü Mimar Sinan Caddesi'ndeki evine gelen Sefer Güllü (40), dubleks evin üst katında bıçaklı bir kişinin saldırısına uğramıştı. Vücudunun 7 yerinden bıçaklanan Güllü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Olayı araştıran polis, Sefer Güllü'nün eşi Hilal Güllü'nün, internetten tanıştığı sevgilisi Hikmet Özbaş'a kocasını bıçaklattığını ortaya çıkarmıştı. Bunun üzerine tutuklanarak cezaevine gönderilen Hilal Güllü ve Hikmet Özbaş'ın ifadelerinde ise akıllara durgunluk verecek iddialar yer aldı.

Hilal Güllü olay sonrasında verdiği ifadesinde saldırının ardından Hikmet Özbaş ile telefonda görüştüğünü dile getirdi. Hilal Güllü, "Olaydan sonra Hikmet bana eşimin durumunu sordu. Bana saldırıyı kendisinin gerçekleştirdiğini söyledi. Ben ona 'Eşimi 7 yerinden bıçaklamışsın' dedim. O da, 'Hayır 4 yerinden bıçakladım. Kusura bakma, bitiremedim' dedi" diye ifade verdi.

Saldırının şüphelisi Hikmet Özbaş ise ifadesinde, MSN'den tanıştıkları Hilal Güllü'nün eşi Sefer Güllü'yü daha evvel de 2 kez doğalgazla zehirleme teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti. Özbaş ifadesinde, "1-1.5 ay kadar evvel bana eşini öldürmeyi düşündüğünü söyledi. Eşinin ayranına uyku hapı koyacağını, doğalgazı açık bırakıp komşusuna gideceğini ve onu öldüreceğini söyledi. Hatta ayrana 3-4 uyku hapı atmış, ancak eşi uyumadığı için doğalgazı açıp onu öldürme planını gerçekleştirememiş. Daha sonra bir kez daha eşinin evde olup işe gitmediği bir gün doğalgazı açık bırakıp kızını okula götürmüş. Geri dönüp eşine bişey olmadığını görünce doğalgazı kapatmış. Bu olaydan sonra bana eşini kendisinin öldüremeyeceğini söyleyerek benim yapmamı istedi" sözlerine yer verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER