Asayiş
  • 23.8.2009 02:48

"NİNJA KILIKLI KILLI BUNAK, SEN SÜRÜNEREK CAN VERECEKSİN"

Ergenekon Davası’nın 3’üncü iddianamesinin eklerinde, Türk Metal İş Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek’le ilgili olanlar da var.

Ele geçirilen belgeler arasındaki bir faksta ise Mustafa Özbek’in katıldığı bir televizyon programında, Başbakan Tayyip Erdoğan’a "sayın" demesi eleştiriliyor. Faksta şunlar yazıyor: Daha düne kadar aşağılamak adına kullanmadığın kelime kalmayan "Müslüman Tayyip" neden akşam ki programda "sayın Başbakan" oldu. Nihayet işinin bittiğini anladın, değil mi? İhtiyar bunak, uyuz bir köpek gibi kuyruğunu g...ne sıkıştırıp işlediğin suçlardan kurtulacağını mı zannediyorsun? Teksif, Haber-İş, Yol-İş, Liman-İş derken sıra sana geldi. İnşallah "Sisi" ile aynı hücreye konulursun.

(113. klasör. Sayfa 95.)

Ninja kaplumbağa kılıklı ihtiyar bunak

3’üncü iddianamenin eklerinde Mustafa Özbek’le ilgili yolsuzluk iddiaları ve hakaretlerin yer aldığı dökümanlar da bulunuyor. Türk Metal İş Sendikası’nın Ankara’daki Genel Merkezi’nde yapılan aramada ele geçirilen ve sendikanın Manisa Şubesi’nden gönderildiği anlaşılan isimsiz bir faksta Mustafa Özbek’in, ilişki yaşadığı sekreteri S.’yi Avrasya Televizyonu’nda müdür yaptığı iddia ediliyor. Faksın sonunda, "Ninja kaplumbağa kılıklı ihtiyar bunak. Senin gerçek yüzünü sadece üyelerin değil, bütün Türkiye ve dünya öğrenecek ve sen can vermeyeceksin. Sürüneceksin. Sen buna layıksın" diye yazıyor. (113. klasör. Sayfa 92.) HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER