Gündem
  • 23.10.2005 00:42

RAMAZAN'DA SİLİKONUNU PATLATTI

Sol göğsündeki silikon hasar gören Baceoğlu, ikinci kez estetik olacak Aysu ameliyat sırasında büyük göğüslerini de bir beden küçültecek.



Bir süre sonra yenilenme şart
Aklınıza gelecek her yere silikon taktıran mankenlerin zaman zaman bu yüzden başları da ağrımıyor değil. Sık sık kontrolden geçirilmesi gereken bu silikonların belli zaman sonra da yenilenmesi şart. İşte silikonlu göğüsleriyle ünlü manken Aysu Baceoğlu da ihmal ettiği bakım kurbanı oldu. Ve sol göğsündeki silikon patladı. Bir göğsü diğerine oranla daha ufak bir hale gelen Aysu için bugün-yarın diyerek sürekli olarak ertelediği bu operasyon İtalya'dan iş teklifi alınca kaçınılmaz oldu.

Tamirat ve ufaltma aynı anda
Üstelik teklifi getiren firma mankenin 90 beden göğüslerini büyük bularak 80 bedene küçültmesini de şart koydu. Estetik masasına yatacak olan Aysu, iki işi birden halledecek. Hem patlayan silikonunu yenileyecek, hem de göğüslerini ufaltacak. İşin ilginç yanı ise Aysu'nun bu ufaltma işlemini 'gay'ler için yapacak olması. Onlara da iç giyim hazırlayan firmanın katolog çekimlerinde rol alacak olan erkeklerin gözdesi seksi manken, bu kadar eziyeti gay'lerin göz zevki uğruna yaşayacak.

Bir estetik cerrahın görüşü
Son dönemde yaygın olan bu silikon patlamasının nedenlerine gelince bu konuda Memorial Hastanesi Op. Dr Tuğrul Turan'ın sözlerine kulak vermekte fayda var. "Kesici delici aletle yaralanmalar dışında protezlerin patlaması için aşırı bir güç gerekir. Fabrikasyon üretim hataları da söz konusudur. Ucuz ve kalitesiz silikonların patlama riski daha fazladır. Patlama, ameliyat yeri dikişlerinin açılıp protezin görünmesi anlamına gelir."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER