Yaşam
  • 11.9.2005 00:07

RECEP, TAYYİP VE ERDOĞAN SÜNNET OLDU...

AHMET ARSLANTAŞ
ADIYAMAN (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranı olan Adıyamanlı Mehmet Karakurt'un çocukları Recep, Tayyip, Erdoğan sünnet oldu.


Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği dönmede yeni doğan çocuğuna Recep ismini veren baba Mehmet Karakurt, Recep'in ardından olan çocuklarına da Tayyip ve Erdoğan ismini verdi. 10 ay önce vefat eden Mehmet Karakurt'un çocukları Recep (12), Tayyip (10) ve Erdoğan (10) babalarının hayranı olduğu Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri altında sünnet oldu. Sünnet olacak çocuklar konvoy halinde Abuzer Gaffari Türbesi'ni giderek dua etti. Türbede yapılan dua sonrası Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan eve gelen çocuklar, Recep Tayyip Erdoğan'ın resimleriyle odalarını süsledi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da sünnet törenine davet eden çocukların amcası Fethi Karakurt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telgraf gönderdiğini kaydetti. Fethi Karakurt, rahmetli abisi Mehmet Karakurt'un Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu dile getirerek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman ağabeyim onun hayranı olmuştu. Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanı olmasının ardından çocuğuna Recep ismini verdi. Recep'ten sonra dünyaya gelen çocuklarına ise Tayyip ve Erdoğan isimlerini verdi. Bugün sünnet ettirdiğimiz Recep, Tayyip ve Erdoğan'ın sünnet törenine başbakanımızı da davet ettik; fakat kendisi bize telgraf gönderdi. İlgisinden dolayı teşekkür ediyoruz."dedi


Sünnet çocuklarının kirvesi Ahmet Yıldız ise, Mehmet Karakurt'un Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman hayran olduğu vurgulayarak, "AK Parti'nin ilk kurulduğu sıralarda Mehmet Karakurt sürekli bana, 'Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini ben çocuklarıma başbakan olmadan önce koydum. İleride Recep Tayyip Erdoğan başbakan olacak' demişti. Bugün başbakanımızın ismini taşıyan çocuklara kirvelik yapmak bende çok güzel bir duygu oluşturdu" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:09

İLGİLİ HABERLER